(27.06.2014 v 19:57)Stig napsal(a):(27.06.2014 v 16:40)Cessnek napsal(a): Už vidím jak si Kalderani nechávaj kecat do svých šlechtických výsad nějakým obyčejným nuzákem ve funkci.Asi tak. Nejsem si jist, že by šlechta byla podřízena starostovi Isharu XD Maximálně tak člověku s vyšším titulem, delegovaného králem? Asi tak.
No nějak nebudu moc dlouze řešit, co už tu bylo tolikrát řečeno, jen k tomuhle si neodpustím, že tahleta politika, RP a události z historie tě zřejmě zcela minuly..
Kareld spadá pod království a pokud bude na území království vykonávat poddůstojník či důstojník svou funkci, šlechta mu v tom jistě bránit nebude. Spíš naopak. Natož pokud má daná postava s Kareldem historicky poměrně nadstandardní vztahy..Řekl bych, že mu spíš naservírujou to co požaduje před bránu, aby zároveň vykonávali spravedlnost na vlastním lénu vlastníma silama a zároveň posloužili království a jeho zástupcům.
Jinak kdyby mi někdo v Cyproně jakožto členovi samosprávy říkal, jaké tresty mohu či nemohu za co dávat a na jak dlouho mám koho zadržet, tak to v nejlepším případě budu ignorovat. Pokud bych s tím chtěl ztrácet čas, tak tomu člověku v první řadě vysvětlím rozdíl mezi RT a hráčskou samosprávou, který je tu zřejmě opomíjen.
A vztah mezi benevolencí PvP pravidel shardu a statistikama online lidí mi přijde jako neexistující, anebo vysoce spekulativní a neprůkazný. Mám zato, že lidi co cílej primárně na PvP tenhleten RP shard ani nemá šanci zaujmout. Takoví lidi půjdou radši na Endor nebo na WoW.
Jasně že se vás u kamenné pevnosti sešlo 40, ale s PvP to až tak nesouvisí. 20 lidí šlo hrát PvM a 20 lidí je šlo pojet (nic proti nikomu, nejsem co se týče PvP zdaleka pravdoláskař). Takže tohle je docela "svérázná" interpretace. Data a čísla jsou k ničemu, pokud je člověk neumí správně interpretovat..
Já jsem klidně schopnej hrát i na shardu, kde se prasí do fullu, ale v momentě, kdy tě zavře stráž spravovaná hráčem, tak nekopej do RT a do pravidel, protože to s tím nemá nic společného..
RT tu není od toho, aby říkalo členům samosprávy, co maj jak dělat. RT je od toho, aby určilo, přímo či nepřímo, kdo v té samosprávě bude sedět.
" První událost byla řežba u horské pevnosti, kde se dohromady skloubili dvě hráčské iniciativy(Event cyprony+ Event bratrstva a Orků) a byla z toho řežba, druhý 40 lognutí bylo když nás šli Cypronští a Isharský vypráskat, opět pvp boje lidí bylo loglých přes čtyřicet(opět pvp řežba a dvě hráčské iniciativy)"
a ta druhá událost? tam už čistě pvp, navíc nauč se číst stigu jasně zmiňuju proč tomu tak bylo(dvě hráčské iniciativy) škrtni si naši a máš 20 lidí na cyprosnkém eventu, škrtni tu druhou 20 a máš vašich standartních 6-8 lidí.(páč by event nebyl že? pvpeři z druhé strany by nelogli) Jednoduše řečeno od alfy bylo historicky nejvíce hráčů na těchto eventech. Proč? protože byla víc než jedna iniciativa včetně zastoupení PVP.
takže jsem se dostali k číslu, že polovina hráčů to chce

ale to je jedno nemá cenu to nějak rozmazávat, svůj názor jsem řekl.