Manawydan Fórum

Úplná verze: Pokec k Cechu Bratrstvo
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Prasit se dá furt Smile ted se to docela rozjíždí Biggrin
(jenze uz neni s kym a ani neni proti komu jit Angry )
a navic mam perma halušky Biggrin
ale je Biggrin dycky se někdo najde ted třeba pretoriani Biggrin ale s rychlostí sekery 7sec sem proti 4lidem nic moc nevymyslel Biggrin
Biggrin uvidime ty jo, pristi tyden to zkusim kdzy mi nekdo odcaruje ty perma halusky Biggrin
A to máš za co prosimtě? Biggrin prokletí? Ale zase videt orka jako vlaštovku není špatný ne? teda pokus ti nedá za 50 Biggrin
dyž to fungovalo eště dobře tak sem daval za 200 muzes bejt rad Gogo Biggrin
Řekni mi a pokusíme se s těma haluškama něco udělat Smile.
Někdo mě kdysi prosil o event, kterým by se Karlosovi halucinace vyléčily... co já vím, tak se to zadrhlo právě u Karlose, který prohlásil, že na to kašle a že končí :X Tuším, že mě o to žádal Alvin, jestli se nepletu.
já se mu upřímně ani nedivim aby se díky bugu musel pořádat event aby se mu to zrušilo, aby se musel někde za někym plazit a prosit aby mu to někdo zrušil..a to jen kůli chybě která je vlastně na vaší straně, prakticky se mu vůbec nedivim, zachoval bych se zcela stejně a možná že i hůř Wink
Tak to ja se zase divim a hodne. Hold evidentne se nelze zavdecit nikomu a nicim.
Perma halusky jsou bug?
A cemu se tak hodne divis? Hral sem s tim asi tyden a bylo to nesnesitelne kor kdzy jsou ve svete dva knězi a ani jeden z nich není aktivní, tak sem to zabalil a kdyz sem pak nekolikrat lognul, tak me to natolik otravilo, ze uz sem se na to vykaslal uplne..a domlouvat nejake eventy, nevim..zbytecne.
Nekromanti, kteri to umi vykouzlit jsou taky zhruba dva...

Event ti nabizi alternativni moznost, jak se toho zbavit. Pokud si liny se nejakeho ucastnit, tak mas asi smulu.
(14.11.2011 v 23:59)Tulgyr napsal(a): [ -> ]já se mu upřímně ani nedivim aby se díky bugu musel pořádat event aby se mu to zrušilo, aby se musel někde za někym plazit a prosit aby mu to někdo zrušil..a to jen kůli chybě která je vlastně na vaší straně, prakticky se mu vůbec nedivim, zachoval bych se zcela stejně a možná že i hůř Wink
Zadnou chybu v tom nevidim, to kouzlo bylo probirane na foru a tusim ze o bugu tehdy nikdo nemluvil.. Spis je k zamysleni, co se tyce toho na ci strane je chyba, ze nedoslo k masovemu rozsireni perma halusek, to vypada skoro jako by tuhle malou skodolibost "nekdo" udelal umyslne a vylucne proti "urcitemu jednotlivci". Hrac sesle na hrace kouzlo, ktere je nejak nastaveno (a nebylo v umyslu to nastaveni menit podle diskuze) a je to nase chyba? To mi pripada jako hodne posunuty smysl pro spravedlnost, skoro az mimo realitu.. Coz takhle priste az vam treba nekdo po regulernim PvP sebere neco vzacnejsiho z invu obvinit RT, ze soubojak je spatne nastaveny, jinak byste preci nemohli prohrat (protoze jste nejlepsi a jakakoliv ujma vasi postavy zakonite nemuze byt zpusobena vasi vinou)? Biggrin A co vic - RT je jeste tak zle a nefer, ze nabidne vychodisko ze situace vznikle vasi chybou - takova drzost, nutit nekoho se plazit a prosit (stylem "jojo, udelejte mi event").. Biggrin To uz je ale ad absurdum - reseni poskytnute na zlatem podnosu, ale konzumovat za vas uz opravdu nemuzeme, to neni technicky proveditelne.

Ale tahle diskuze odhaduji je stejne jen ciste hypoteticka.. Kdo ma zajem hrat, ten hraje, vzdy je mozne se na vsem dohodnout nebo aspon kyvnout na nabizene reseni. Kdo zajem nema, ten holt hleda, proc to nejde. Nic noveho pod sluncem.
Nechápu, proč to roztahujes do takových rozměrů Biggrin Ta poznámka s tím soubojákem byla řekl bych uplně zbytečná. Já jen řek, že mi to znepřijemnilo hru, ale jak se zdá, pořád tu máte hodně hráčů na to, aby jste je posilali do prdele. Omlouvám se za to, že mam permahalucinace a nechtěl sem otravovat nějaké gmka, protože s tím nemám moc dobré zkušenosti :-)
Karlos bud to res ingame nebo zas bez. Takhle akorad znechutis praci jinym...
(Promin, ale uz je to tak)
Tak mě na tom nejvíc mrzí to, že se mnou zprvu bylo jednáno, jako že o to máš eminentní zájem, dokonce jsem psal na interní i zmínku, aby se vědělo, že se do něčeho takového pouštím, nikdo s tím problém neměl, tak jsem si to začal připravovat... mno a když bylo hotovo, dostanu informaci, že o to zájem vlastně nemáš a že na MW kašleš...

Je mi to fuk, buď budeš ochotnej to řešit, nebo ochotnej nebudeš, moje věc už to není... každopádně ty permahalucinace bug nejsou a já ten questík začal připravovat i přes to, že jsem vlastně nemusel... takže tak.
Ja nevim co si myslite...to ze tu hraje malo hracu znamena, ze si tu musime nechavat kazdyho? Ze si muzete delat co chcete, protoze se bojime toho, ze kdyz odejdete, zmizne velke % aktivnich hracu? A? Me to opravdu netizi a myslim ze ani nikoho jineho z RT.

Problemovi hraci pridelavaji pouze praci, pro server nejsou uzitecni. Zvysovani online stavu neni nase momentalni priorita.

Chapete to? Smile Tak uz tu prosim vas nevytahujte to, ze mame hodne hracu na to, abysme je posilali do nekam...
Hamishi..my spolu nic neprojednávali pokud vím a to že sem alvinovi placl neco jakoze me to sere ze je mam a on ze to nejak zaridi a za tyden mi napise neco jakoze muzu jit, to je sice fakt, ale zadny eminentni zajem nebyl, spis sem to nejak odkyval, ale to je ted vlastne uz stejne jedno.

Marino a muzu se zeptat co je aktualni priorita?

Eriku sorry, nikomu jsem praci znechucovat nemel, logl bych nez abych to tu resil, bohuzel se mi mw nejak podelalo, ale rozhodl jsem se, ze ho znova nainstaluju a pokusim se to nejak vyresit :-)
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15