(27.06.2014 v 21:54)monty napsal(a): hele stig má recht...spousta lidí si zapíná PvP flag aniž by tito hráči chtěli PvP...já to mám u všech postav hned od prvních lvlů
jj, neříkám že lže, ale je to jen určité procento lidí, jiný si ho zapínají z jiných důvodů, proto je celkem i pravda že hlubší analýza by byla těžká, ale stig svým projevem zase do značné míry potírá to, že tu jsou i hráči kteří si to zapínají z toho důvodu.
Jedni hráči si to zapínají proto aby měli kompletní rp prožitek(tímto pozdravuji všechny renomované nonpvp flagy ultra super rp hráče XD) a stejně tak to mam i já u všech postav zaplé a taky od prvních levelů, ale s tím, že se chci taky plně využívat PVP flag a najít rozumný kompromis trestů, případně nastavení božské stráže tak, aby to bylo přijatelné pro obě strany. To je celé, důvody jsem zmínil, příklady taky, ale jelikož jsem se snažil být konstruktivní tak i možné řešení(velmi podmětné mi přišel návrh i Iliciuse(mimochodem orkové pod vedením Bumhuga něco takového již provozují, a nemůžu říct proti jeho trestům ani papír, ač jako ork je intolerantní hovado, jako hráč je velice tolerantní..navíc koho by pojížděl kdybych byl v base? DD viď Bumhugu?)
RP tresty ano, ale rozumně nastavené, basa je podle mě extrém tak jak naznačil Poutník(délku basy) a Ilicius co se týče formě trestu.
Jak kompromisně nastavit systémové stráže jsem naznačil, Whiteyovo tvrzení,( že:
1, Trest dostává útočník. Nerozhoduje kdo začal, ale kdo mávnul zbraní když ho při tom viděly stráže.
2, Pokud občan nedostane pokutu za prohřešek je to dosud neohlášená chyba a prosím některé z GM o test a potvrzení.
3, Pokud se někdo nechá vyprovokovat k útoku pod dohledem stráží, není to záporák ale *censored*.) kdyby tak fungovalo v praxi nemám námitek, ale je mi jasné, že za chvíli mě budou honit za to, že jsem pojel joudu v dungu a bezesvědků. Prostě otevřeně vyjadřuji pochybnosti nad účelem trestu a nad procesem jeho získávání a rozhodně trvám na tom, že je hráči udělovaný trestů zneužitelné viz moje story jak jsem dostal trest v isharu a jak zbytek lidí a orků byli ignorováni i přesto, že mě před touto událostí(nebo někoho z mých známých) vyjeli uprostřed města. Nebo také v Nulldenu v bance(přímo v rozporu se zákony nulldenu) atd.
To je celé. Vyjadřuji jen svůj názor, nikoho neosočuji z manipulace a obecně jsem chtěl jen říct rp tresty ano ale k uspokojení všem.
Nechci tady rozjíždět další flame jen bych se opakoval, tohle prosím berte jako s hrnutí. Jsem rád že se jsme na toto téma pohovořili a zazněli tu návrhy s obou stran.