30.06.2014 v 00:36
(29.06.2014 v 22:08)Kara napsal(a):Stráže chrápou, už jsem to dneska říkal Montymu. A jestli se to dostane k někomu kdo s tím něco udělá bůh ví. Stráže ani neútočí na nepřátelský npc a respektivě když se donutěj něco dělat tak jen buď stojej nebo mág cástí spelly na útok ale všechny fizzne(27.06.2014 v 16:46)Whitey napsal(a): 1, Trest dostává útočník. Nerozhoduje kdo začal, ale kdo mávnul zbraní když ho při tom viděly stráže.
2, Pokud občan nedostane pokutu za prohřešek je to dosud neohlášená chyba a prosím některé z GM o test a potvrzení.
3, Pokud se někdo nechá vyprovokovat k útoku pod dohledem stráží, není to záporák ale *censored*.
Samotnému se mi už 2x stalo, že sem byl napaden ve městě bezprostředně vedle stráží a to jednou orky a jednou nějakým maníkem a stráž vůbec nereagovala, zkoušel jsem i napsat stráže, jestli to třeba nebude fungovat, jako na jinych serverech, no bohužel ne, ale jde mi o to, že dostávat loot metr od stráží mi přijde trošičku na hlavu, když už se tu básní o skvěle nastavených strážích a trestech.