03.07.2014 v 14:43
(03.07.2014 v 14:09)Are napsal(a): Já nepotřebuji počítat tvé oběti...mě v klidu stačí aby jsi nekryl ostatní a pochopil co se vůbec stalo.Já vlastně čekám stále na tvou odpověď jestli ti to příjde normální a nebo proč ti to nenormální nepříjde.Také se tu nechci hádát a hrabat se v nesmyslech.
Nikdo nikoho neháji, celá diskuse je o tom proč by neměly mít hráči možnost kontrolovat guardy a jail. A proč byli za naprosto triviální přestupek - sražení někoho z koně - uvězněni. Což jasně vypovídá nejen o špatném RP orka, který by, potom co ho někdo srazil z koně určitě běžel stěžovat si k náčelníkovi a následně k veliteli stráže. Ale také o účelovém zatčení - tedy šikaně.
To co dotyční udělali posléze ve vězení je něco jiného.
A opravdu nechápu stále zmiňovanou asociaci záporak = prasák, pojíždí každého na potkání... Troufám se říct že takovou situaci tu na manawydanu nikdy nikdy nezažil a přitom je tu Drathart demonizován jako nejvetší killer a záporak všech dob, který nic jineho než zabíjet lidi na potkani neumí...Vsadím se že si ho ve hře nepotkal ani jednou a už o něm máš jasný obrazek, jen díky klepům a zvěstem které se zde nepochybně šířily/šíří...