(03.07.2014 v 14:52)Are napsal(a): A kdo tedy zabil toho muže na koni, mě a ty dvě ženy?Nějakej ten pátek tu už hraji takže vím kdo Drathart je a on se mé postavě zrovna hezky ani nepředstavil (výsměch a urážky)
A pro vaší informaci já byl také zatčený snad až na čtvrt roku za jedno jediné napadení, takže vás i chápu.Akorát já to takhle jako vy nehrotil no.
kdo je zabil? my ne, co já vím jednoho jsme omráčili, a toho druhého taky.
jeden dostal fl až když do nás furt útočil(předtím dostal jednu šipku) a řekl jsem mu at toho nechá a jde si po svých a čí je to chyba když se někdo rozhodne zaútočit proti třem??? snad naše? se prober už!

uvedu příklad,pro případ že ty dvě následující události nechápeš, nebo ti uniká stále celý kontext: Jdeš po cestě a někdo na tebe střelí šipku, tři postavy se zasmějou a stojí, ty zapneš war mod a rozběhneš se proti nim a nejednu zaútočíš. postavy tě sundají, omráčí tě, vezmou peníze, obvážou tě a pak ti vrátí prachy a řeknou at si pro příště rozmyšlíš co děláš. 1 PVP- ŽENA
DRUHÁ SITUACE: jedeš na koni, kouzelník se tě snaží rozesmáat ale máš vekou mag odlonost, neprojde to, zapneš war mode a začneš útočit, všichni 3 pobavené postavy stojí až po třetím útoku začne jeden mag(který už je skoro mrtvý útíkat ) spadne a je omráčen, jdu ho bandážovat, když tu jezdec pokračuje v útoku na dalšího mága, který celou dobu jen nečině stojí, jdu k mágovi dávám mu bandáže a jezdcovi říkám at toho nechá, jezdec toho nenechá, je magem zabit a dostává FL ZA SVOU DEMENCI ŽE ZAÚTOČÍ NA TŘI PVP CHARY, KTERÉ MU DOSTATEČNĚ DLOUHO NAZNAČOVALI SVOU PASIVITOU, že má stále šanci odejít bez úhony???
tohle je celý kontext !!! tak se prober už!
a říkam to znova kdo jde proti třem pvp flagům a pak fnuká je vůl(kord když ani jeden se nemusel válet držkou v blátě, kdyby na provokace nereagovali útokem)