03.07.2014 v 15:49
(03.07.2014 v 15:23)Mir napsal(a):(03.07.2014 v 15:14)Naeramarth napsal(a): Achjo Mire, ty si skutečný mistr demagogie :p
To, na co jsem chtěl poukázat, je zneužitelnost stráží a jailu, pokud jim vládnou sami hráči.
Pokud chceš, aby byli guardi passivní a nereagovali na to co se děje okolo, tak to máš říct přímo, a né to házet na bratrstvo :p
Ale hej, vidím že vám vadí že do toho hráči montujú RP a fakt že majú pod palcom mestá s vlastnými zákonmi a basou.
Vždy môžu basu vynechať, dať niekoho na BL s cielom dotyčného zabiť ak je spozorovaný, prípadne vyplácať odmeny za hlavy.
Uviedol som perfektný prípad ako sa na stráže vykašlať veci vyriešiť po svojom s minimálnym RP. A odporučím ho každému hráčovi z radov Orkov alebo Isharu ktorý by prípadne mal nejaký problém. Nebudete dostávať otravné RP tresty ktoré starostovia tak strašne zneužívajú. Kde vidíte problém? Ja vidím reálne riešenie.
(Moje RP v to prípade: "Je mi jedno kto ťa poslal. Tvoja smrť mu bude varovaním.")
Edit: Len pre info = z nejakého dôvodu mám alignment Neutral Evil, ked som postavu vytváral tak som mal True Neutral. Preto mi "volný" výklad zákonov mesta z hladiska RP nevadí. Ale Lawful postavám rozhodne vadí.
BL beru vsemi deseti tka by to mělo byt, ale né jail. My jsme sem přišli s tím, že se pokusíme zkvalitni hru vám i sobě, tím že budeme hrat záporáky. Jenže zjišťujeme, že vzhledem k předpojatosti a té neuvěřitelné démonizace Dratha jako největší svíně co kdy žila (přitom se jen držel svého RP), neustáleho flamu kvůli časů minulým a RP šikaně, to byla asi chybase vracet.
RP důvod dycky snad najdeš, vymyslíš překroutíš a výsledkem ma být jail? BL a kill on sight od kazdeho kdo si troufa nikomu z nás nevadil. Znáš to kdo hledá důvod dycky najde... A pokud budem posílání do vězení za každou triviálnost, tak se na mě nezlob ale to se na to radši vykašlem.
Snažím se jen diskutovat a snažím se nastínit naši nelehkou situaci ve které jsme a jediné čeho se nám dostavá když se snažíme konstruktivně diskutovat je flame a otvírání starých ran...
Docela mě to mrzi, že to tak dopadá... Byl jsem tak nadšen, když jsem dozvěděl že se můžeme na manawydan vrátit a že dokonce část komunity žádá náš návrat, ale jak tak zjišťuji byla to asi chyba. Asi tu většině vyhovuje ta černobílost, resp bílost (protože žádná černa tu není) což je v RP shardu docela škoda.