03.07.2014 v 16:51
(03.07.2014 v 16:44)monty napsal(a): sorry thorto ale dejme tomu že jsme narazili hodně tvrdě na někoho kdo odmítá hrát role playing...dotyčný se nevžil do situace své postavy...a když dostal symbolický trest který je asi 1/5 skutečného trestu za napadení tak zabije jednoho z vojáků isharionu? a pak napadne i nás všechny? ten druhý na tom byl stejně jen první trest byl o něco vyšší protože to on byl iniciátorem napadení....a ohánět se tím že "stačí jedno udání od orka" je dost nepřesné...když mi vyslýchaný vyloženě lže do obličeje a ještě mě uráží...zkuste si to převést do reality...jen tak se projděte po parku a někoho sejměte z kola a zbijte ho...divili byste se kdyby vás za to zabásli? a divili byste se kdyby vám pak zvýšili trest když při zatýkání zabijete policistu? (argument je to jen hra je irelevantní...je to role playingová hra-vžít se do postavy=žít její realitu-MW realitu)
Takže zaprvé, tvůj příběh neodpovídá jak se to ve skutečnosti stalo a to tak že jste mě srazili do omráčení, a to několikrát. Okradli o 3 zlatky na místě a pak teleportovali do basy za napadení. Já jsem se nebránil a jediné co jsem dělal bylo, že jsem psal. Ať už padly jakýkoli urážky byly vždy v rámci RP a nepsal jsem nic co by se nemohlo týkat hry nebo dané situace.
Takže příběh se má asi takto, přišel jsem k cyklistovi, ten mě zbil třikrát do bezvědomí, pak mě okradl a zavřel do sklepa. Pak se mi přišel vysmát a já mám zaplatit pokutu a odsedět si trest.
To že jsem zabil strážného už byla pouze reakce na to, že s náma vytíráte podlahu a netýká se hraní RP.
Francis el Levion - mág, amatér - Kde ho potkáte nejčastěji? Běžet někam do dungeonu. A víte proč tam běží ? Protože tam už zase chcípnul..! :D Tak abych se zase vrátil pro věci :(