04.07.2014 v 19:29
(04.07.2014 v 18:22)Whitey napsal(a): Tyto "božské" pravomoce nejsou zadarmo.
Ishar jen za stráže platí přes 100zl měsíčně, jinak mu nebudou fungovat. Stejně tak platí za údržbu vězení, aby fungovalo i vězení, a za další služby (banka, sklad atd.).
K opatřování surovin přepadáním - nemám už co bych dodal. Je spousta způsobů jak to dělat, na některé jsem i jmenovitě upozorňoval. Pokud to chceš dělat takhle, je to tvůj problém.
ad 1 vše co jmenuješ je ok, a nikdy jsem neřekl, že by to tak nemělo být, kromě jednoho; vězení - které je snadno zneužitelné a kvůli kterému tu v podstatě znikl ten spor. KDyby dotyčné postavy v té bance zabili vylootili, tak nikdo necekne ani Ň. Ale zatčení? za tak triviální přestupek jako je sražení někoho z koně ve volné přírodě? Tohle podle mě není i jiných není přiměřený trest. Uvědomme si, že když je dotyčný ve vězení nemůže hrát a účastnit se dění ve světě, proto je docela nesmyslné, aby o tom rozhodovali sami hráči na bási presunkci viny - tedy za udání okamžitě do basy. Chápal bych kdyby zde bylo vzneseno nějaké obvinění a poté proběhl soud, na který by se dotyčni mohli dostavi nebo by výzvu soudu ignorovali a ztoho by samozřejmě mohly být pro dotyčné vyvozeny další následky. Místo toho došlo k vynucenému zatčení, kdy byli dotyční naháněni a po následné roztržce zatčeni - za sražení někoho z koně? Kdyby to byla krádež, znásilnění, nebo dokonce vražda, tak by takový přístup byl na místě, ale takhle???
ad 2jsem myslel tak; kam až by to mohlo zajít v krajních mezích, ne že se tak stane. Omlouvám se, možná jsem to špatně formuloval rozhofně to tak nebylo myšleno.
Matanja