Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Od Gunera
Jasné, jak říkám, hlavní je, že lidi píšou a že se objevují dobré nápady.. Smile
Upřímně můj styl hraní je trochu jiný - jak si sám nastínil, hrát crafta je docela náročné a není až taková zábava, kdyby šlo jen o výrobu a doplňování zboží. Proto já třeba hraju trochu jinak - jednou za X týdnů/měsíců doplním zboží, ale je toho tolik, že to na to časové období bohatě vystačí. Logovat častěji kvůli doplňování zboží a craftingu, to by mě upřímně ani nebavilo, na craftovi je zábava hlavně kecat s lidma, budovat síť kontaktů, obchod mezi hráči z očí do očí, ale rozhodně ne přetahování věcí mezí výrobníma kontejnerama, vendorem a skladištěm.
Myslím si, že hráčům by se hlavně měla poskytovat zábava a ne je za každou cenu nutit chodit pravidelně do vendora. Opravdu je to spíš taková provozní nutnost a i ta potřeba chodit klikat na vendora alespoň jednou za stanovené časové období ve výsledku selhala a vendoři byli smazáni. Z toho pro mě plyne, že tudy cesta nevede - lidi nechtěj chodit klikat vendora, lidi chtěj hrát tak, aby je to bavilo a ne řešit co nejčastěji provozní a administrativní záležitosti.

Jinak ještě jednou dík, musím říct, že zbytek pro mě má víceméně hlavu a patu a jsou to dobré nápady. Smile Ten craft je holt něco jiného, než mág a kněz - ta akční část hry je u crafta spíš jen konverzace s hráči a kontakty. Proto bych právě pro tuhle část hry poskytoval co největší prostor a nenutil lidi investovat čas do toho, co dělají jen z nutnosti.
Valerie (Semper Fidelis) - kovářka, drátenice a slévačka, vévodkyně Cyprony
Odpovědět

Příspěvky k tématu
Od Gunera - od Guner - 19.02.2016 v 12:52
RE: Od Gunera - od Valerie - 19.02.2016 v 14:51
RE: Od Gunera - od Guner - 19.02.2016 v 15:19
RE: Od Gunera - od Valerie - 19.02.2016 v 15:34
RE: Od Gunera - od Arkwood - 19.02.2016 v 15:40

Skok na fórum: