10.06.2016 v 11:30
(09.06.2016 v 19:49)Pietro napsal(a): Ale chápu, zase by to bylo něco pro hráče a moc easy... Zase mi to nevyšlo -zlepšit MW budete to pořád držet u dna, tak zas někdy
(10.06.2016 v 11:26)Fujiwara napsal(a): Nevím co může být cennější pro vývojáře hry, než zkušenosti hráče, který odehrál stovky hodin. Ale tak každý má k hráčům jiný přístup že
Podle mě MW drží u dna úplně něco jiného než smyšlení ještírci z vesmíru Ale každý má jistě svůj vlastní názor, tak mu ho dopřejme.
Aha, akorát se ti zas v té osobní angažovanosti trochu pomotalo, kdo je kdo a co je co. Ale vidím, že ten trolling vážně asi je těžké schovat si někam, kde to někoho bude zajímat.
Za toho ještírka jsem byl označen já, protože jsem napsal svou zkušnost hráče, který odehrál stovky hodin. Takže pls, trochu si to zas napřed srovnej, než tu budeš zas do mě rýpat (neříkal si náhodou, že už s tím dáš pokoj?). Ať je to aspoň na úrovni.
Pokud se budeme držet v mezích herních zkušeností, tak prosím. Pokud někdo nemá co dodat K VĚCI, tak mlčí.
Je to tak prosté, že okecat to v nějakém opačném gardu nezvládne ani sebelepší virtuoz slovíček, takže snaha je to sice úsměvná, ale úplně zbytečná.
Tímhle bych uzavřel, že jsem si dovolil regulérně upozornit na pravidla fóra - nechápu, co je na tom za problém.
Mimochodem, supr podpis. Jestli tu na fóru visí někde ještě větší dětinskost nebo bludy než tohle, rád bych to viděl.