11.12.2016 v 16:08
(11.12.2016 v 10:52)Whitey napsal(a): Pro nedostatek podpory ze strany RT končím ve funkci "Vedoucí realizačního týmu" i ve všech ostatních funkcích.
Mějte se.
Whitey
Vezmu to jen stručně.
V první řadě bych chtěl Whiteymu velmi poděkovat za vše, i když slova jsou prostě málo za všechnu tu dlouholetou práci. Buhví, jestli by vůbec bylo možné MW udržet bez něj tak dlouho.
Dál bych chtěl dodat, že co se mě týče, až do včera jsem vždy podporoval a hájil zavedenou hierarchii - a to i před ostatními, i ve chvílích, kdy mnoho lidí brblalo, i přesto, že mi to na popularitě nepřidalo, i přesto, že jsem v dílčích věcech místy třeba nesouhlasil.
Bohužel volba, před kterou jsme se ocitli včera prakticky bez možnosti výběru znamenala pro tým buď konec MW (nebo aspoň všech questařů, což by v důsledku znamenalo asi to samé), nebo to, kde jsme nyní (taky nic růžového, ale aspoň žijeme a to je začátek).
Pokud se MW nakonec přecijen nezhroutí, čeká nás spousta práce - víc, než kdy jindy, ale jsem rád, že ještě zůstali lidi, co doufají v budoucnost MW a chtějí pro ni něco udělat, nebo si třeba jen užívat hru. Byl bych rád, kdyby to tak bylo i u Whiteyho a kdyby s námi zůstal i přesto, že to s námi není vždy snadné - např. na pozici Hlavního skriptera. Vím, že poslední dny byly pro něj jistě nesnadné, ale rád bych ho tímto příspěvkem o to poprosil a zároveň i připojil mnoho díků. My všichni víme, že nikdo jiný tu toho asi ani zdaleka tolik neudělal, o tom není sporu. Bylo by ale škoda pro jeden problém pohřbít to tu celé.