09.03.2017 v 13:03
(09.03.2017 v 10:04)Pietro napsal(a): To je jako - dělal jsem každý víkend grilovačku a nikdo nedošel ...A jak si to vyřešil? Sežral si to všechno sám, nebo si ji prostě přestal dělat?
(09.03.2017 v 10:04)Pietro napsal(a): Kdo to vede? Má ten co to vede plán jak pokračovat? Naučí se někdo z těch co chcou ještě vézt v provozu MW scriptovat? Nebo budete prostě čekat? Máme se těšit na nějaké změny/vylepšení?Tak já nevím, ale bylo to v Důležitých oznámeních a je to i tady jako titul na fóru - překvapivě jsem to já. A nevím, jestli se to někdo naučí, není to úplně jen tak. Třeba naučit se stavět baráky je proti tomu sranda. O tyhle programátory je nouze i když to vypíšeš třeba jako komerční poprávku s platem 500 na hodinu a výše. Takže jestli se to někdo naučí, tak jedině to asi budu muset být zas já - trochu už jsem v tom dělal, ale jsem celkem amatér. V souvislosti s tím nelze nic konkrétního slibovat, co se týče vývoje ve skriptech.
Ale to už jsem psal v těch předchozích postech.
(09.03.2017 v 10:04)Pietro napsal(a): protože je hooodně nedodělaných věcí (neházejte zase špínu na někoho,může zato celý RT - Realizační Tým? realizujete? Jste vůbec tým?)Tady musím souhlasit. A ano, tým jsme. Ohledně aktuálního stavu jsem to taky psal v těch postech výše. Holt jestli chceš něco vědět, budeš muset číst. Protože to všechno už tady je.
(09.03.2017 v 10:04)Pietro napsal(a): Mě osobně moc nezajímá jestli je GM ve hře nebo ne, mě stačí, když je to hratelné a stojí to za něco, ať je pořád nějaký postup (což patří k RPG hrám), bude to?Já jako hráč se na to dívám podobně, ale samozřejmě každý to může mít jinak. Otázka se opakuje stále dokola a už se o tom mluvilo výše.
(09.03.2017 v 10:04)Pietro napsal(a): Víte,že jsem byl dost aktivní hráč i tester. Ale zase nebudu testovat něco co se prostě neupraví - viz jedy,pasti...Jedy jsou fajn doplněk hraní, ale jak moc jsou aktuálně prioritní, vzhledem k tomu, že tu máme i mnohem závažnější nedostatky? Co je za problém s pastma, je to někde na Mantisu?
Co si pamatuju na jedy stačlo GM-questař, aby přidal item,upravil apod....recepty i jedy lidi vymysleli a nic z toho stejně nevzniklo.