09.03.2017 v 13:13
(09.03.2017 v 12:45)Rimoy napsal(a): prozatím 16h v práci (počítám i cestu z/do práce v MHD) tak mi vychází nějakých cca 9h na osobní věci mimo těch životně důležitých
Děkuju za shrnutí.
Tady vypíchnu jen tohle co tu píšeš a už jsem to tu taky zmínil.. Já když vidím, že bych měl sám tlačit kámen do kopce a ve finále ani nikdo do té hry nelogne, když dělám eventy, není nikdo, kdo by to využil, není nikdo, s kým pracovat, tak se prostě zaměstnám nějak jinak do doby, než se změní stav. Prostě peníze se hodí a než dělat něco bezvýsledného, tak radši budu šetřit do zásoby - na dovolenou (nemám placenou, narozdíl od přesčasů) apod. Snad je to aspoň pro někoho pochopitelné.
To znamená, že těch 16 hod. aktuálně odpracuju ne za dva dny, ale většinou za den. Hodinu na dopravu tam + zpět, hodinu celkově na jídlo a jsme na tom, že mi zbývá nějakých 6 hod. To neznamená, že na MW není čas a nebude čas (spát mi stačí tak 2-4h, jednou týdně se vyspím víc ), ale potřebuju taky plánovat trochu víc dopředu. Takže v momentě, kdy to tu začlo vypadat zase nadějně jsem pracovní projekty začal přeplánovávat tak, aby zbylo víc volného času. To znamená, že v brzké době se to v práci opět upraví. Na to, abychom se dohodli v RT, kdo co bude/může/chce, na to by to mělo v pohodě stačit už teď, takže teď jde opravdu o to, abych sepsal nějaké další možnosti a v RT se o tom pobavíme.
I v tomhle čase (volno 6h) se dá najít kus pro MW. Někteří mi píšou SZ - ty řeším průběžně. Triadovi dlužím odpověď na ICQ, pak musím lognout do hry a pořešit pár požadavků, každý na pár minut. Pak se musí v interním vyřešit, co dál, jaký je závěr, kdo bude co dělat.
Díky za pochopení alespoň Rimoyovi a hlavně za velice plodnou a podnětnou schůzku, kterou iniciativně zařídil a na které byl ještě Varous. Kdybys nebyl tak kvalitní hráč tak řeknu, že je škoda nemít v RT někoho takového.