16.09.2010 v 14:56
Hodnocení:
7
Mantis: 0
Vloženo do Mantisu 0-krát v 0 postech
(16.09.2010 v 12:33)RadstaR napsal(a): ... ja sem nahodou klidny ridic, co ani nezdrzuje, ale ani nejezdi jako prase
http://www.youtube.com/watch?v=IMRUu7OA0...re=related
takovej ?
Inara, Kouzelník|Gwen, ledová princezna|Lisanna, tichý bard|Prune, kněžka Helmova|Taranel, stopař(†)|Tibauld, Velitel Armády(†)|Béda Trávníček, hobit neposeda(?)
16.09.2010 v 15:11
Hodnocení:
41
No ja dneska raplil kdyz predemnou jel nejaky idiot 35 a prednim další, ještěže sem jel zrovna na motorce na ktere se hezky predjizdi i ve meste i když jsem překročil rychlost asi o 40km/h :-D
It's good to be bad.
Karlos Strench - Elf, hraničář
16.09.2010 v 16:15
Hodnocení:
2 359
Instruktor: "Víte že jsme jeli pořád 70?"
Já: "No... povolená je 90, sem tam byla značka 70, a v obci jste mi naštěstí vždy upozornil..."
I: "Alo to jo, ono to bylo podle pravidel, já jen že při druhý jízdě mi to většina odkroutí 40tkou na dvojce..."
Dneska mám za sebou skoro padesát kilometrů za ranního provozu! Naštěstí to bylo pořád po hlavní a rovně, jen sem tam neplánovaně musel střihnout jedno předjetí (tahač s kládama). Po výměně bot šly i pedály bez problémů, akorát mi dělá problém si zvyknout že na brždění stačí trochu sešlápnout a čekat až to zastaví... a ona ta fabka má ještě posilovač jak sviňa
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
16.09.2010 v 16:51
Hodnocení:
49
Jezis ja sem blba! Vidis...myslim an tebe porad
. Tuhle diskuzi sem cetla uz davno a nejak mi nedoslo, ze to je vlastne k WD
.
Marina - Žena všech povolání, hlavně ale GM
Corsah Tyrdlues - elfí řezbářka Sirae Cyredanea - ?bláznivá? šamanka
Zoe Locke - Velitelka družiny Sira Gerarda Stříbrokřídlého a důstojnice Cypronské městské hlídky
16.09.2010 v 18:56
Hodnocení:
2 359
Ono to přijde... tohle byla defakto rovinka po hlavní, ale až budu muset brzdit na křižovatce a pak někam jet, to bude něco
16.09.2010 v 20:52
Hodnocení:
49
Si pamatuju, ze me instruktor vzal an druhe hodine do centra v celkem velkym provozu
. Aspon sem se naucila poradne se spojkou
, popojizdneni v zacpach je na to nejlepsi
.
Zoe Locke - Velitelka družiny Sira Gerarda Stříbrokřídlého a důstojnice Cypronské městské hlídky
17.09.2010 v 07:43
Hodnocení:
49
Parkovala sem skoro vzdycky na konci hodiny
. Vetsinou pozadu mezi 2 auta v lajne
. Pri zkouskach sem taky neparkovala
.
17.09.2010 v 14:19
Hodnocení:
1
(16.09.2010 v 16:15)Whitey napsal(a): ...akorát mi dělá problém si zvyknout že na brždění stačí trochu sešlápnout a čekat až to zastaví...
na to som prišiel, až keď som vcelku pekne vrazil hlavou do volantu O:-]
Aroganciu si musíš zaslúžiť.
17.09.2010 v 19:40
Hodnocení:
0
nejel si dneska okolo liberce ? ja ze me jedna autoskola zkousela vytlacit z dalnice ... : )
17.09.2010 v 20:40
Hodnocení:
2 359
Pokud to nebylo v šest ráno tak ne
Dnešní jízdy jsem rozdejchával velice dlouho, až do konce pracovní doby (dneska 19:05, 12 hodin bez oběda...) Dneska se nejelo po krásné rovince Příbram-Rožmitál, dneska byly na řadě křižovatky a úzké klikaté silničky... A když mi to na druhé křižovatce (lehce do kopce) zhaslo, protože jsem byl totálně vyšinutej (fakt jsem nestíhal)... tak začal ještě instruktor vyvádět jak histerka (dělejte, nastartujte to znova, POMALU tu spojku, plyn, PLYN!) tak jsem fakt měl chuť nacpat mu klíčky někam a jít dál pěšky.
18.09.2010 v 06:49
Hodnocení:
0
spis bud rad ze si nedelal ridicak na neprotazenejch zasnezenejch ledovejch cestach jako ja : ) Kdyz treti hodinu zvladnes hodiny tak mas teprv chut hodit klice do skarpy, vytahnout trikolku a odjet na ni : ))))
18.09.2010 v 21:55
Hodnocení:
2 359
Koukám teď po autech... Žádná sláva, nové rozhodně nebude. Ono se dá koupit nové auto "už jen od 125.000", které "normálně" stojí 155.000,-... Jenže to jde pouze pokud ho koupíte na jejich úúúžasný leasing, a pochopitelně je to cena auta BEZ navýšení o ten leasing... takže se ve finále můžete taky upsat na 180.000 a víc tisíc za auto které nemá ani přípravu na rádio a airbag u spolujezdce.
Zatím mám v rezervě nabídku na Citroen Xsara, za 60.000 od ségry známýho, ale znáte tu o automechanikovi co si koupí auto pro sebe, ale pak potřebuje peníze a tak ho chudák musí prodat? A já bych navíc radši něco malýho do města, plus mi vadí jen tři hvězdičky v nárazovejch testech. Na druhou stranu... na nic lepšího jsem zatím nenarazil.
18.09.2010 v 23:57
Hodnocení:
2 359
Škodovku bych nerad, poslední která se mi líbila byl Rapid. Teď už jsou to jen předražený vozidla s drahym servisem. Koukám po mazdách (šéf má mazdu, jeho tatík mazdu, jeho manželka mazdu...
), nepohrdnul bych ani Hyundaí.
19.09.2010 v 10:01
Hodnocení:
26
Jestli tě tak moc štvou tři hvězdy v nárazovejch testech, tak si kup tank. Nebo můžeš jezdit tramvají, taky možnost.
Když potkáte člověka, který tvrdí, že ví všechno nejlépe, věřte mu... kdo jiný by to měl vědět lépe, než on sám.
19.09.2010 v 10:35
Hodnocení:
2 359
Drtivá většina aut po roce 2000 má 4/5 *, takže tři mi opravdu vadí.
19.09.2010 v 11:00
Hodnocení:
88
alebo jazdi v americkych skolskych/vazenskych autobusoch. to je stavane na pady z utesu.