Hodnocení tématu:
  • 1 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diskuze o prohřešcích a trestech
Ten log bude zapis z deniku, ne?
Marina - Žena všech povolání, hlavně ale GM
Corsah Tyrdlues - elfí řezbářka Sirae Cyredanea - ?bláznivá? šamanka
Zoe Locke - Velitelka družiny Sira Gerarda Stříbrokřídlého a důstojnice Cypronské městské hlídky

Odpovědět
Mate mě ta hláška o přírodní pohromě, u píše nový klient?
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
Odpovědět
To pise server vsem hracum nehlede na klienta.
Zoe Locke - Velitelka družiny Sira Gerarda Stříbrokřídlého a důstojnice Cypronské městské hlídky

Odpovědět
Ahoj chtěla bych se zeptat jak je to se známkováním a růstem online XP. Mám farmáře a píše mi to že mi nejdou online XP. Myslím, že Marina mi včera odpověděla na dotaz, že je to tím, že mám špatnou známku. Ale já jsem myslela že nejhorší známka je 5 = i propadlá známka a že při té jdou xp po 3. A proto když mi nejdou XP vůbec tak to znamená, že mám nějaký trest a mělo by to být někde uvedeno pokud tomu tak je. Nebo se pletu?Huh
Každý mi říká něco jiného tak se chci ujistit.
Odpovědět
Zadny trest na tve postave nebezi. Mas pouze spatnou znamku. Takze to je tou spatnou znamkou.

Odpovědět
(31.01.2011 v 15:48)Marina napsal(a): Zadny trest na tve postave nebezi. Mas pouze spatnou znamku. Takze to je tou spatnou znamkou.
ale dyt přeci když má někdo za bůra tak mu jdou expy alespoň po 3, ne?
Odpovědět
Mam pocit ze si to pletete s tou zmenou, ze kdyz clovek nema znamku zadnou tak ma od systemu 4 a bezi mu to aspon ty 3xp za vterinu.
Inara, Kouzelník|Gwen, ledová princezna|Lisanna, tichý bard|Prune, kněžka Helmova|Taranel, stopař(†)|Tibauld, Velitel Armády(†)|Béda Trávníček, hobit neposeda(?)
Odpovědět
jednoduše řečeno je v prdeli. páč známky se tu v posední době vůbec nedávaj.
Odpovědět
Ale anooo dávají, 5-tky přece Biggrin, co vím já tak zmíněná postava výše dostala už nejmíň 8 nepětek od hráčů a expy se pořád nehnou, tak pak nevím jakou váhu má hráčská známka, ale asi vůbec žádnou........ Ninja Pokud ta špatná byla od GMka a nebo má špatná známka asi 100x větší váhu. A také nevím jaký je rozdíl trest od GM ne RP hraní 100 polen nebo co to tuhle bylo v trestech či tato špatná známka ..... což je trest nejmíň na týden.
Odpovědět
1 známka od GM se rovná 15 známkám od hráčů, aspoň myslím Biggrin.
Když vám neběží online expy kvůli nějaký známce, tak vám to asi něco naznačuje ne?
Odpovědět
(04.02.2011 v 06:58)Cessnek napsal(a): jednoduše řečeno je v prdeli. páč známky se tu v posední době vůbec nedávaj.

Ale davaj. Jenze vsechno souvisi se vsim. Kdyz si nekdo necha prazdnej profil, nebo tam napise "Nacelnik. Mocny nacelnik" Tak nemuze ocekavat znamku za 1 v dobe kdy gm berou v potaz i vyplneny profil Biggrin
Odpovědět
Jaký profil sakra? :-D
It's good to be bad.
Karlos Strench - Elf, hraničář
Odpovědět
.look Biggrin
Odpovědět
otevři si záložku kde sou napsané expy a dole máš profil...vyplň si hoSmile
Horian Voren-správce Isharu, seržant Armády Isharionu
Linda Averová-žoldák ve službách Cyprony
Odpovědět
Ja se koukam i na profily...znamky davam docela casto.

Odpovědět
Mno mr Kain mi sdelil ze profil patri k mnoha vecem co zasadne ovlivnuji to jake hodnoceni davaSmile
Odpovědět
Při hodnocení má u mě popis postavy/Profil taky velkou váhu. Takže s tím sem s Kainem za jedno.
Odpovědět
no podle mě by se měl profil hodnotit za jednu velkou známku a pak RP "činnost" tý postavy ve hře
“Oheň hřeje, oheň pálí. Bohové nás chrání, bohové nás ničí. Zabij…. nebo budeš zabit. Konec lekce.”
One Hit, One Kill, IK, Konec, Bye
Odpovědět
Imho profil (vzhled) k RP neodmyslitelně patří, nevím, proč by měl být hodnocen jinou známkou. Navíc by to vedlo jen k tomu, že by hráč dostal známku za RP a známku za profil, ty by se stejně zprůměrovaly, takže by to dopadlo stejně, jen takhle si o tom GM udělá obrázek rovnou a klikne jen jednu známku.
Když potkáte člověka, co tvrdí, že ví všechno nejlépe, věřte mu... kdo jiný by to měl vědět lépe, než on.
Odpovědět
Tímto žádám trest za zneužití bugu pro hráče, který zamkl náš gildovni srub. Právo na vstup do domu má právo udělovat pouze majitel domu, nikoliv kolemdoucí idiot se zámkem. Celé to není nic než prudení večer lognu abych si zahrál a zjistím že jako majitel nemůžu do gildovního srubu.
Odpovědět

Skok na fórum: