Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[RT] Whitey
Dik za odezvu, potesila. Dnes uz se vratila i slaba chut k jidlu, zacinam mit zas pocit ze jim jidlo a ne ze kousu neco bez chuti a zapachu co me nuti zvracet.
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
Odpovědět
Mami, ja uz chci Whiteyho.. Sad
Odpovědět
Koukam, ze se tvuj pobyt v nemocnici nejak hnusne protahuje ... snad te tam daji doporadku.
Odpovědět
pokud vse pujde dobre, budu po vikendu uz pryc z JIPky, na normalnim pokoji. Necham si pak privest notas a geo si nebude moct stezovat ze echodim na irc Smile
Jinak hlasim ze doktori neodolali a ustipli si minikousek jater na testy (to neumi debug za behu??), takze mam v sobe vice mista pro MW Smile
Odpovědět
Super, že se lepšíš :-)
Odpovědět
můžeš být rád že nejsou tak mocni jako ty a nedokazou udělat restart servru a doplnit si sve vlastni vymysly Biggrin
Severus Gasel Snape - vyvolávač
Maniel - pyrofor bez expů:(
Rarfu
Mým hlavním cílem je - dotáhnout spolu s GM systém zakázek do hotové podoby

Odpovědět
Vcera si k jatrum uzuzlali i kousek zaludku a tlustyho streva. Doufam ze uz toho maj dost - ja tedy jo. Jsem uz na normalnim pokoji, ale notas sem asi nedostanu - malo mista, malo soukromi.
Krucifix ja uz se tak tesim domu, uz by me mohli pustit...
Odpovědět
Mazec, fakt. Bejt tak dlouho v nemocnici, bez soukromi .... asi bych radsi zdechnul Smile
Odpovědět
Hlavně se drž
Odpovědět
Záleží na tom, jak se cítíš. Jestli si myslíš, že bys to doma dal, tak je pošli do pryče (říká se tomu revers, tuším). A pak samozřejmě ambulantní léčba.

Ale jen si tam polež a třeba zkus psát analýzy. Něco by se našlo Smile
Odpovědět
Na dotaz kdy pujdu domu jsem dostal odpoved "jeste chvili s nama zustanete" - jeste porad se ceka na vysledky Angry
Odpovědět
maj tam aspon pekny sestricky ? Angry)
Odpovědět
Na 90% jde Whitey domů v pátek ...huraaa!
Odpovědět
Hlavně se WD nezapomeň zeptat na sebemenší blbost, ať to v tobě pak nehlodá Smile
Odpovědět
nejlépe typy otázek jako že "Nebude vadit když budu psá tak 3 hodiny v kuse na počítači s tak a tak velkou grafikou a tak a takovým rozhraním systémové věci pro tu a tu hru?Biggrin jinak ja bych se mel taky brzy vrátit, přišla zpráva od reklamace že musím zaplatit 500 za zničenej plech atd atd ale měl bych mít svůj notásek do dvou týdnůSmile
Severus Gasel Snape - vyvolávač
Maniel - pyrofor bez expů:(
Rarfu
Mým hlavním cílem je - dotáhnout spolu s GM systém zakázek do hotové podoby

Odpovědět
Ten patek zacina vypadat stale jisteji. Uz poradne jim, takze mi konecne vytahnou z nosu krmici hadici. Taky uz nejsou naplanovany zadny vysetreni, vysledek z biopsie jater konecne dorazil... Proste se nehorazne tesim domu a na MW.
Odpovědět
Supr! MW se na Tebe tesi jeste vic, nez Ty na nej.. Smile
Odpovědět
Patecni propusteni potvrzeno. Ted se ho jen dockat Smile Dalsi zprava uz bude z meho PC a ne z tyhle posahany Nokie Smile
Odpovědět
Tak, já bych jim raděj moc nevěřil. Naposledy když jsem byl v nemocnici tak mi asi 5 dní říkali, pokud se neobjeví komplikace tak vás zítra pustíme.
Napadáš lidi od vidění a pak fnukáš na fóru. PŘIJMI ZODPOVĚDNOST ZA SVÉ ČINY! Kňouro.
Odpovědět
Jenže ty jsi měl ban na MW, proto si tě tam nechali Wink
Odpovědět

Skok na fórum: