Malá úprava sběru bylinek
Btw ted jsem si psal s Brundibarkou ktera dnes pracuje dlouho do vecera, tak ze ti strasne moc dekuje a hned zitra jak vstane na to skoci a bude testovat. Smile .. covece stimhle udelas silenou radost doslova "kotli" hracu Biggrin .. ja uz to testuju jak urvany Smile
Odpovědět
Tak já jsem se zasekl hned při prvním pokusu, vybraná věc hromada natěženého kameni, cil nosná lama (její batoh) ... natěžím hromady a nic se neděje(zustavaji v baglu mě) ..
Dal jsem chtěl nastavit aby se hlínaa jiné vytříděné suroviny hazely do bedny, kterou má v batohu jiní nosná lama, jenže když dám jako cílový kontejner tu truhlu v jejím báglu, tak mě to napíše tato "věc není dostupaná".
Odpovědět
Když já se vždycky tak strašně těším že mě za práci někdo pochválí, a on většinou nikdo Angry

Byla ta lama do 2 kroků od tebe?
Kontejner v batohu lamy ošetřím.
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
Odpovědět
(23.11.2014 v 15:24)Whitey napsal(a): Když já se vždycky tak strašně těším že mě za práci někdo pochválí, a on většinou nikdo Angry

Byla ta lama do 2 kroků od tebe?
Kontejner v batohu lamy ošetřím.

Jj měla příkaz k noze, dokonce jsem pak i popošel blíž,..abych byl na 1 políčko
Odpovědět
A lopatu jsi při těžbě měl? Bez lopaty ti padá hlína vždy pod nohy. S lopatou se to pokusí umísti item u postavy - nyní v pořadí test třídičky, test batohu, test ostatních kontejnerů (váček u pasu atd).
Úpravy a oprava pádu: bylo restartováno.
Opravil jsem zacílení kontejneru u té lamy, zacílení kontejnerů které neumíte odemknout a pád při opakovaném pokusu něco zacílit.
Odpovědět
Citace:Gheed: Btw ted jsem si psal s Brundibarkou ktera dnes pracuje dlouho do vecera, tak ze ti strasne moc dekuje a hned zitra jak vstane na to skoci a bude testovat. [Obrázky: smile.gif] .. covece stimhle udelas silenou radost doslova "kotli" hracu [Obrázky: biggrin.gif] .. ja uz to testuju jak urvany [Obrázky: smile.gif]

Si děláš legraci, ale obávám se, že když udělá Whitey radost nám dvěma, tak v současnosti potěší prakticky celý shard... Cool2

Jinak moc a moc děkuji, nejpozději zejtra na to skočím!
Brundibárka - Trpasličí kovářka, Cadfael - Hobití bylinkář, Jasmín Tříska - Hobití řezbář a truhlář, Radagasta - Trpasličí lovkyně, Raistlin - Trpasličí koželuh a kožešník, Kunigunda - Tajemství pro otrlé
Odpovědět
Citace:A lopatu jsi při těžbě měl?
Já osobně bez lopaty ani ránu.
Citace:Si děláš legraci, ale obávám se, že když udělá Whitey radost nám dvěma, tak v současnosti potěší prakticky celý shard... [Obrázky: cool.gif]

Dovolím si nesouhlasit. zrovna dneska jsem potkal ve hře další 3 lidi. Smile Přitom na global chatu vídávám nejmíň další 3 jména Biggrin
Odpovědět
Uvidíme po restartu, na lokále mi to běželo správně.
Odpovědět
grum grum, hlavně nečekat, že to otestovat dřiv jak ve 2 odpoledne Biggrin
Odpovědět
Je možný, že dělam něco špatně? Nastavím si sorter následovně:

[Obrázky: r0PB68U.png]

Poté vemu krumpáč a kopu, hroudy mi zůstávají v batohu. Zkouším teda dál třídit, bohužel i vytříděné suroviny mi zůstávají v báglu.

E: byl jsem od zvířat na 1-2 políčka
Odpovědět
Stáhnu si save a uvidím.
Odpovědět
Save se stahuje.

Zkoušel jsi jestli to funguje alespoň v rámci postavy? Tj. pokud přesměruješ hromadu např. na pytlík v batohu postavy, jestli to hází tam.

Napadá mě ještě jedna věc, ale asi nesmyslná - nemáš tu potvoru přetíženou? Smile
Odpovědět
No lama určitě přetížena není, ta na ty hroudy je úplně prázdná a ta na přetříděny materiál tam má jen pár kousků. Jinak zkoušel jsem to čistě u sebe se stříbrňáky a buhůžel ani u mě to nějak nefunguje. Angry

E: oprava .. u mě to funguje.. Smile
EE: tak nefunguje, jsem z toho fakt jelen Biggrin
Odpovědět
Pokud chceš vyzkoušet třídění ručně, musíš tu věc hodit na postavu. Při pohybu věci v batohu nebo ručním vložení do batohu to netřídí.

Mám save a jdu na to kouknout.
Odpovědět
To jsem blázen, mě to tu funguje...
Další věc co mě napadla - pozice přepínačů v gumpu se uloží až po zavření gumpu. Tj. pokud klikneš nahoře zaškrtávátko "automaticky" apod. , tak nastavení systému proběhne až po zavření gumpu.
Odpovědět
Citace:nastavení systému proběhne až po zavření gumpu.
main problem solved xD ... ja měl za to, že to právě musí byt "zaplé" .. ani nevím proč :]

E: No myslím, že tohle se bude opravdu hodně využívat, hlavně u kovářu nebo alchu, kde toho "bordela" je fakt hodně a člověka to pořád musí jak blbec přetahovat tam kam to potřebuje.. super diky moc! Smile
Odpovědět
Zapnutí probíhá tím "Automatic", jinak to funguje pouze "na vyžádání" - tj. čudel "Spustit na kontejneru" který vytřídí obsah cílového kontejneru.
Koukal jsem že s nastavením Chalkopyrit&podobné -> lamě jde technicky přebírat u lamy Smile

Dík za dík.
Přidám tam nějaký "Apply" button aby to bylo jasné. Já říkal že mě gumpy nebaví Smile
Pokud by chtěl někdo udělat lepší, ať použije Gumpstudio a hodí sem výsledek - já ho rád zapracuji.

A ještě chci ošetřit aby nešlo dát "a jemu podobné" pokud je přesouvaný item základní - jinak by to přesouvalo všechno.
Odpovědět
No škoda, že nejde nastavit sledovani zasob těch hroud co jsou u lamy a nastavit si na to rovnou makro Biggrin .. takhle to stejně pak budu přetahovat k sobě ty hroudy a pak třidit na druhou lamu Smile

E: ale ne .. to už by bylo moc lažo plažo Biggrin
Odpovědět
Tak jsem tu s několik poznatky ohledně třídiče. Peníze to bere jako druh reagence a dává to do stejného pytlíku s nimi. (Alespoň mě). Když zadám který druh rudy má dávat do kterého pytlíku, krásně to funguje až s těmito výjimkami: marcinit a galenit. Takže ty to neroztři´duje. Tak to je asi všechno

V KAŽDÉM PŘÍPADĚ ALE MOC DĚKUJI!!!!!
Brundibárka - Trpasličí kovářka, Cadfael - Hobití bylinkář, Jasmín Tříska - Hobití řezbář a truhlář, Radagasta - Trpasličí lovkyně, Raistlin - Trpasličí koželuh a kožešník, Kunigunda - Tajemství pro otrlé
Odpovědět
Hoď mi sem prosím obrázek jak vypadá tvoje nastavení. Na to lze použít např. windowsovskou utility Výstřižky.
Problém může být v tom že některá věc má základní třídu "Item", a u té pokud dáš "a všechno podobné" tak ti to bude házet na dané místo většinu věcí.
Odpovědět

Skok na fórum: