Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[RT] Whitey
Tak jo... dneska jsem zase pracoval. Ve finále jsem zjistil že jsem smazal zhruba 200 řádků kódu a nahradil je třema, které dělají to samé Smile
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
Odpovědět
Ještěže nás pisálky kódu neplatí od normostrany, to aby si pak člověk po přepočtu na hodinu času šel zažádat o doplatek na životní minimum.. Biggrin
Odpovědět
To nám to s těmi windows pěkně vypadá.... Win10 prý budou "napořád", jen se budou neustále aktualizovat. A pokud si s Win7 a Win8 pospíšíme a nainstalujeme si Win10 do roka, budeme mít rok používání zdarma... Co z toho usuzujeme? Že MS najíždí na projekt "plaťte si každý rok update, nebo máte smůlu". Už žádné relikvie typu WinXP, které vám za jednu cenu běžely spooostu let... teď si hezky za každý rok zaplatíme.
Odpovědět
Jojo presne tak Angry Kurvy to sou. Tim, ze daji stavajicim uzivatelum Win 7+ tyhle "zdarma" si nahrabou spoustu lidi, kteri uz nevidi to, ze za rok si je pekne budou muset zaplatit a vsichni se pak budou divit a brecet. On to ma MS pekne vymysleny. Hold asi zustanu u tech podelanych 8.1 i kdyz se mi jinak Win 10 hodne zamlouvaji.
Odpovědět
Je to demence, těmhle produktům snad i ten warez a cracking přeju.. Smile
Odpovědět
Li Li .. lalalala .. li li linuuux Biggrin Biggrin přecházíme na li li li .. lalala linuux Biggrin
Odpovědět
(22.01.2015 v 21:02)Whitey napsal(a): A pokud si s Win7 a Win8 pospíšíme a nainstalujeme si Win10 do roka, budeme mít rok používání zdarma... Co z toho usuzujeme? Že MS najíždí na projekt "plaťte si každý rok update, nebo máte smůlu".

Takovahle informace nikde nezaznela, takze z ceho tak usuzujes? Ja si naopak myslim, ze zadny predplatny u Win nebude, protoze MS chce mit co nejvetsi clientskou zakladnu pro jeho dalsi sluzby. Podivej se na VS2013 Community edition.. Produkt, kterej MS taky rozdava zadarmo bez zadnyho predplatnyho. To samy jeho platforma .NET open source.. Podle me bude MS chtit platit za nadstandartni sluzby. (Ultimate edice pro bussiness sferu, atd)
Democritus would say about his atomos proposal "I TOLD YOU SO" like 2400 years ago!
Odpovědět
Citovaná část o roku zdarma zazněla nezávisle na sobě z několika zdrojů na Google+. Tyto zdroje psali reportáže z predvadecky Microsoftu.
Odpovědět
..a formulace "rok zdarma" ve mě automaticky taky vzbuzuje dojem, že pak přijdou roky "ne-zdarma". Smile
Odpovědět
"18:15: Microsoft chce sjednotit verze Windows, které jsou rozdílené na různých zařízeních a nabídnout snadnou aktualizaci na Windows 10. Všichni s Windows 7, 8.1 a Windows Phone 8.1 dostanou zdarma update na Windows 10 (pouze jeden rok po uvedení Windows 10). " zdroj: http://www.zive.cz/clanky/sledujte-zive-...n=copylink
Odpovědět
Nechme se překvapit, ale bojím se že se nemýlím. Office365 už jim na tomhle modelu jedou, Adobe tuším pro svůj grafický balíček taky jeden takto.
Apropo, nevíte někdo fundovaně, proč většina firem jede na Adobe Indesignu, AI apod.? Já v práci jedu léta v CDR, tak jestli se mám cítit méněceně, nebo jestli je to jen kvůli reklamní nalejvárně.
Odpovědět
True officy jedou napul na predplatny. (Daj se sehnat jeste verze 2013 bez predplatnyho)
O Windows 10 se reklo pouze to, ze 1 rok se za ne platit nebude a potom uz budou placeny. 

Z toho ovsem nevyplyva, jestli to potom bude periodicky placena sluzba a nebo jednorazove placeny produkt.
Z informace, ze Windows 10 bude finalni produkt, ktery se bude menit pouze na zaklade feedbacku trosku naznacuje, ze pujde o placenou sluzbu. Ja ale pevne doufam, ze Windows 10 bude jednorazove placeny produkt jako standard pro vsechno ostatni a to vsechno ostatni nadstandartni bude placeny Smile Ale to uz jsou pouze moje spekulace.
Democritus would say about his atomos proposal "I TOLD YOU SO" like 2400 years ago!
Odpovědět
Jsem zvědavý, co po tom fiasku které se snažili agresivně všem nacpat (W8) vymysleli.

A o víkendu se snad dostanu zas na skriptování, už mi ty efekty dva dny stojí. Nadarmo se neříká že jeden prcek utahá tři dospělé Smile
Odpovědět
Skripta opět v nezkompilovatelném stavu a zas to chvíli potrvá.
To jsem se "jen" pustil do převodu efektu kouzla neviditelnosti... jenže to mě zavedlo do systému očarování předmětů, a to teprve stojí za to.
Odpovědět
Třetí den se flákám a dobře dělám. Dnes mě napadlo řešení věci u které jsem se teď zasekl, tj. současná podoba očarování itemů.
Vyřežu to celé pryč a udělám to skrz dynamické efekty - to je systém přes který teď jedou lektvary. Bude to jednodušší, a buď se nadefinuje informace o efektu jako string přímo na itemu, nebo se udělá definice v XML ("Prsten síly" -> "Stat Str 10") a item se na ni napojí automaticky po vzniku (jako to teď dělají lektvary).
Odpovědět
Tak nám zprasili další film.... právě jsem viděl teaser na novou Fantstickou čtyřku.
Vypadá to jak Spiderman I, tedy další teenagerovská komedie v scifi kabátku.
Odpovědět
Těch neni nikdy dost 8)
Odpovědět
Práce, práce a zase práce, a to nemluvím jen o MW. Tenhle týden chodím domů dost pozdě.
Přesto se hrabu v efektech, akorát vždy do něčeho strčím a na druhém konci mi dvě věci vypadnou.
Zatím to vypadá dobře, základní efekty se mi sčítají (např. lekvar obří síly + prsten síly), možná se dočkáme i prstenů neviditelnosti různých typů (proti zraku, sluchu atd.) a podobně.

Uvažuji zda pak nedáavat do lootu např. Prsten síly s náhodnou sílou efektu atd.
Odpovědět
Takže teď jsem si naběhnul do efektů rychlosti a boje, to je taky maso.
Oddělil jsem od sebe zrychlení útoku a zrychlení pohybu, aby se daly uplatnit i zvlášť, např. zrychlení boje v taktickém panelu apod.
Odpovědět
Držím všechny palce, je to opravdu rozsáhlé, máš můj obdiv, že si se zděšením neutekl.. Smile
Odpovědět

Skok na fórum: