03.04.2015 v 18:41
Už je líp, přestěhovali mě z jip na klasický pokoj.
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
[RT] Whitey
|
03.04.2015 v 18:41
Už je líp, přestěhovali mě z jip na klasický pokoj.
03.04.2015 v 19:06
Nechť se náš mocný Whitey uzdraví a navrátí mezi nás! Helm!
Severus Gasel Snape - vyvolávač
Maniel - pyrofor bez expů:( Rarfu Mým hlavním cílem je - dotáhnout spolu s GM systém zakázek do hotové podoby
03.04.2015 v 20:01
Tak se dej hlavne dohromady, zadnej spech.
04.04.2015 v 11:58
Jestli já to neudělal schválně - víte co budu mít při rekonvalescenci času na debug dokončených efektů?
04.04.2015 v 14:56
05.04.2015 v 09:32
Ceny sms prý nejdou stlačit pod určitou hranici... hlavně že mi přišla už třetí s upozorněním že zbývá už jen X% z netu v mobilu, a že se to zpomalí, a že mi velmi rádi na adrese xyz navýší data. Myslím že na mě Vodafon brzo zkrachuje, takových sms a já je ignoruju, nic nepřikupuju...
05.04.2015 v 10:37
No, ti operátoři už mi lezou krkem, 30 korun za minutu do Německa při půlhodinové telekonferenci se docela prodraží.. Zlodějina. Sice se to přičetlo do faktury, ale tak nějak začínám přemýšlet o druhé sim kartě třeba od Odoric nebo jiného virtuála.
05.04.2015 v 10:45
skype...
Severus Gasel Snape - vyvolávač
Maniel - pyrofor bez expů:( Rarfu Mým hlavním cílem je - dotáhnout spolu s GM systém zakázek do hotové podoby
05.04.2015 v 11:48
Tak u tohohle druhu hovorů je to řešení asi jako kdybych těm lidem řekl ať lognou na xchat.. Už vidím, jak to tam všem vazbí z repráků do mikrofonu.
Ono je to technicky řešený dobře, stačí když všichni vytočej číslo a zadaj přes klávesnici PIN, nikdo nepotřebuje přístup na Internet, nainstalovaný určitý software, ani mít u sebe notebook (skype samozřejmě nejspíš jde i přes většinu mobil OS, ale komu by se chtělo v tom UI trefovat nějaký miniaturní čudlíčky), stačí jen mobil a signál.. problém je jen v nenažranosti českých operátorů.
06.04.2015 v 10:03
Zpomalení se dostavilo natolik razantně, že si myslím že kromě snížení přenosové rychlosti vypnuli i kompresi dat nebo něco - je to horší než na starém 56k modemu.
06.04.2015 v 10:47
Jojo, pisou ze to zpomaleni je na 20 kbps To je mazeeeeeeec. Zlatej modem byl skoro 3x rychlejsi
07.04.2015 v 10:09
Jsem doma, ale práce bude muset ještě počkat. Sedím u PC 10 minut abych vyřídil důležité věci a už mě cuká břicho.
09.04.2015 v 14:19
Pokračuji v debugu nového systému efektů + pracuji na zobrazení popisu očarování na zbrani.
10.04.2015 v 18:35
Jsi borec, máš můj obdiv, žes změny toho velkého rozsahu dotáhl.. "Díky moc" zní jako "odměna" asi dost směšně, vzhledem k tomu objemu prací, ale přesto říkám aspoň to.
10.04.2015 v 20:00
Prozatim testovani vypada ok.
Jedina drobna chybka kterou jsem objevil jsou popisky. Kdyz vykouzlim Fire shield, za to EndureFireSpell a hned za to EndureEnergySpell, tak Energy prebije Fire a vznikne popisek: "Fire Shield, Endure Energy: , Odolnost ohni: +38, Odolnost energii: +6 Tzn predpokladam, ze takovyto premazavaci kouzla asi zapominaji odmazavat carku v popisku. Edit: Tak jsem shodil server . Vypl jsem hru s nabehlym efektem. Pri odlogu asi vyprsel a kdyz jsem se nalogl zpet, tak mi to totalne zalagovalo clienta a spadl server. Edit2: Zkusim si to zreplikovat na lokale a dam vedet, kdyz by to bylo jinak. Edit3: Tak je to tak. Kdyz mam nestacknuty efekt. Odlognu. Efekt vyprsi. Nalognu. Tak spadne server. (Test se spellem EndureFireSpell)
Democritus would say about his atomos proposal "I TOLD YOU SO" like 2400 years ago!
10.04.2015 v 22:19
Opraveno (SVN 3126, bylo restartováno) - při zobrazení buffikon po nalogování hráče došlo ke změně kolekce -> pád.
Tu čárku prověřím, jestli jde jen o chybu sestavení řetězce nebo jestli tam něco chybí. Zbytek by měl být správně - ty resisty jsou součet toho co ty kouzla dávají, timer který ikona uvádí je kratší z těch kouzel. Po tom co skončí to odebere příslušné kouzlo a pustí nový timer na doběh toho dalšího, které pod ikonou je.
10.04.2015 v 22:23
SVN 3127, bylo restartováno - oprava přebytečné čárky v zobrazení ikony resistencí a skillů
Dík za testy!
11.04.2015 v 06:32
Carky uz vypadaji v poradku.
Server uz nepada pri dojeti timeru v odlogu. Zkusil jsem ted bolest a mizi spravne. Arkticka zima se mi zapla a po cca 12 minutach vypla.
Democritus would say about his atomos proposal "I TOLD YOU SO" like 2400 years ago!
11.04.2015 v 08:12
Dík za test, otestované odmažu v seznamu.
11.04.2015 v 14:21
Nevim jestli je to jen u me, ale po updatu mi prijde client pri pohybu vcelku zalagovany. Pozoruje to jeste nekdo?
Resp. da se v SVNku dat nejakej revert na lokalu, abych to otestoval na lokalu?
|
« Další starší | Další novější »
|