Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[RT] Whitey
Při pádu ve 23:29 jsem za kněze ve hře nebyl. Ale za wara mi přišlo, že po pádu a restartu obživly některé již mrtvé potvory. Místo nalogování bylo téměř totožné místu pádu. Po návratu jsme měli etiny v zádech.  Skoro to vypadalo, jako by nám je někdo ressnul.
Odpovědět
bug1415
Democritus would say about his atomos proposal "I TOLD YOU SO" like 2400 years ago!
Odpovědět
Zdá se ti, Thortogily, že pády prošetřuji málo "urgentně"?
Každopádně dík za tipy, přesně takovou odezvu potřebuji.
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
Odpovědět
Neber si to zase nějak tak jak to nemyslim bohajeho, ale prostě nejen že štve už mě, ale lidi v cely ty skupině (upřímně něco složit ve hře je pomalu zázrak) a když se nám konečně zadaří tak bum a server začne neustále padat, že to raději rozpustíme. Nediv se, že nás to totalně demotivuje k něčemu dalšímu.
Odpovědět
Mě zase demotivují tyhle hlášky, místo aby se křičelo "dělej, makej, víme že na to máš!".
Disarm je podle všeho vpořádku. Pokud má protivník zbraň a/nebo štít a jsou splněny správné podmínky, dojde k jejich vyhození z ruky.
Pátrám dál.

A bacha, vidím i za roh! Začal zlobit monitor, po osmi letech, tak jsem sáhnul po novém Smile 25" po 19" je celkem rozdíl, i když hlavně do šířky - měl jsem 4:3, teď je to širokoúhlé Smile
Odpovědět
Disarm nevyhazuje štít, pouze zbraň. Popř ho musim použít rychle znova abych vyhodil i štít?
K nove monitoru gratuluji :-)
Odpovědět
Na vyhození štítu se musí Disarm použít znovu + musí být 3. a vyšší (a protivník nesmí mít užívání štítu 4).
Hm, to je trochu na hlavu... možná časem upravíme aby vyhodil oboje naráz.
Odpovědět
S tím monitorem jsem měl hned na začátku šok... připojil jsem ho na starý kabel DVI, který měl jen jednu linku... a divil se proč při startu PC obraz vidí, ale po naběhnutí windows zmizí se slovy "no signal" Smile Vysoké rozlišení chce duallink DVI.
Odpovědět
Opravil jsem jeden pád (pád kouzla pavučina), opravil jsem zbabrané ukončování efektů.
Stále si ale nevím rady s těmi opakovanými problémy, ale doufám že bylo možná způsobeno těmi efekty - protože to byla součást nedávné aktualizace kvůli uniformám.
Restartneme a uvidíme (SVN 3714, bylo restartováno).
Odpovědět
A to si vem jakej je sok prejit z 19" monitoru na 40" TV Tongue Uz nikdy zpet! Smile
Odpovědět
Proboha jen to ne, sedím od něj necelý metr Smile
Odpovědět
To ja sedim taky. Zezacatku velkej nezvyk, bolest hlavy, ale dneska .... nemenil bych Biggrin Mam hned vedle tu 19" a na ni kdyz koukam, tak to je hnus Biggrin
Odpovědět
Jako největší šok jsou ty barvy... skok z 8 let starýho TNka na IPSko Smile
Odpovědět
Možná jsem přišel na chybu.
Nejspíš je někde velky problem s kontejnerama, při rychlem přesouvání věcí z a do b (např z meho batohu do vendora) se občas item nevrátí a server okamžitě spadne.
Odpovědět
To by mohlo být ono, spojovalo by to i ten problém co má Glum007. Dík za tip!

Rychlé přesouvání myší, nebo [obsah?
Odpovědět
Grrrr, nedaří se zduplikovat Angry Ať házím co chci kam chci.
Odpovědět
Jednalo se o rychly přesun myší, kdy posledni item (krevel) se mi vrátil do batohu a když jsem ho okamžitě opět hodil vendorovi tak to spadlo.
Nicméně jsem zkoušel problem opakovat a nic se nestalo.. tak už nevím
Odpovědět
Neničili jste když to padalo cestou nějaké kameny, nebo jiné zničitelné věci?

Jinak důvod oživlých NPC po restartu je aktivace spawnerů při startu servru - prostě doplní své počty, protože jsou prázdné a nemají záznam o posledním uvolnění (kvůli pádu).
Odpovědět
Hm, tak ani extrémně plný batoh (10.000 kožených pytlíků s testovací setovou sadou) nic Angry
Odpovědět
Jop to to nedela..
Democritus would say about his atomos proposal "I TOLD YOU SO" like 2400 years ago!
Odpovědět

Skok na fórum: