Manawydan Fórum

Úplná verze: [OOC] Poslední kapka (pravidla soboje) + bezpředmětná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8
(29.01.2011 v 18:07)Elerra napsal(a): [ -> ]Hodne stesti pri prekonavani locknutych itemu.
- Bratrstvo po dobu akce zajistí volný přístup do jejich sídla, kde si také zajistí svůj majetek... myslím, že to není třeba dál komentovat, toto řešení by bylo hrubé porušení jednoho z pravidel.

(29.01.2011 v 18:47)Marina napsal(a): [ -> ]RP zasahu GM do hry...
Omlouvám se... tak jak je to napsané, to je doopravdy zavádějící. Ačkoliv nevím, proč polemizujete o něčem, co vám není úplně jasné. Vůbec nebyli myšleny nějaké obléhací stroje, propadliště, sudy s olejem, výbušniny a kdovíco ještě. Na icq jsme se s Drathalem dohodli, že by GM mělo jen dohlížet na dodržování předem připravených pravidel.
Tedy žádné ohnivé zdi, výbuchy nic. Jediné na čem jsme se shodli je podpora RP na úrovni toho, že například venku zapálí oheň a GM dá dovnitř zprávu *cítíte kouř* a je již na nich, jak v takové situaci zareagují.
Jak myslis, ja od dohody odstupuji a akce se ucastnit nebudu. Jak se zaridi ostatni je uz na nich.
(29.01.2011 v 22:20)Sokar napsal(a): [ -> ]S tím Pan Whitey a podobnýma jedovatýma slovama si dávej bacha... pomalu by jste vlastně nadruhou stranu mohly být rádi za to co všechno je vám tu tolerováno a nemusí! Rychle jste zapomněli například na to jak u Pevnosti RT mávlo rukou nad tím, když ste sundaly i nějaké non-PvP hráče co se ani do PvP nezapojily ... hm??
Pardon za flame to jen, aby jste se vrátily na zem.

A? Pokud jsem hral proti pravidlum tak me bud potrestejte, nebo to neomilejte jako argumentExcl je to jen vase volba.
(29.01.2011 v 22:33)Colwyn napsal(a): [ -> ]Tedy žádné ohnivé zdi, výbuchy nic. Jediné na čem jsme se shodli je podpora RP na úrovni toho, že například venku zapálí oheň a GM dá dovnitř zprávu *cítíte kouř* a je již na nich, jak v takové situaci zareagují.

Zachovali by se asi tak, ze by si rekli, podle pravidel nam to tu GM nesmi zapalit, takze jsme v pohode a neresime to.

Jestli se chcete jenom pomlatit, tak se pomlatte beze me v arena regionu a nevymyslejte zbytecny pravidla.
Timto odstupuji od akce a omlouvam se. Spatne jsem si vylozila smysl tohoto eventu.

Kdo chce, at si zapne PvP Flag a jde se mlatit podle pravidel, poruseni obecnych pravidel MW bude trestano.
Elerra: To mě mrzí, ale opravdu to neměla být soutěž v tom, kdo vymyslí víc über ultimátní krutopřísně hustodémonskou zbraň.
Marina: Ano... nebo by kolem toho taky něco mohli zahrát nemyslíš? Ne každý hráč by tohle přešel s konstatováním "Hm kouř"
Vím že to z pohledu questaře asi není tak zajímavé, ale přesně tomuto, co tady posledních x postů probíráte jsem se chtěl vyhnout.

Navíc nevím, kde jste vzali informaci, že se ten srub skutečně (ne na základě spekulací) chystáme podpálit, protože sami nemáme taktiku dohodnutou a ani není zcela jisté zda k útoku v této době dojde.
Omloluvám se celému RT týmu za vzniklé situace, chyba není na vaši straně, ale na straně hráčů, přesněji domlouvajícíh se stran. Moje chyba byla že jsem vyhověl Colwynovi udělat event tak v krátkém čase, jelikož se vše mohlo jinak v klidu vyříkat v otevřeném ooc topicu. Pravidla pořešit. Chyba Colwyna byla v tom že to moc tlačil. Pak vznikla tato nejednoznačnost pravidel ještě den před eventem. Za stranu Bratrstva z Eventu tímto odstupuji a velice se omlouvám všem kdo se cítí poškozeni.
Nebráním se novému eventu v delším časovém horizontu, ať se nestano to co se stalo teď.

IG budu veškeré věci s tímto spojene ignorovat(žádné následky).
Cessneku,
1. Ohrazuji se vůči tomu, že by domluvená pravidla byla nejednoznačná. Vše jsem myslím uvedl na pravou míru a mohu to doložit záznamem z icq. To že si někdo vyložil "nejednoznačný" bod, tak jak se mu hodilo, aniž by se informoval (od toho také toto vlákno, kde se nikdo na nic podobného nezeptal) považuji za irelevantní.
2. Nejsem si vůbec jistý, jestli můžeš jen tak odstoupit z toho, co jsi jednou odkývl. To ať posoudí někdo kompetentní. Každopádně jsem kvůli tomu již oběhal nemálo lidí a neuspokojuje mě důvod, že sis to ze dne na den rozmyslel.
Nuže ať rozhodne whitey.
Samozrejme ze muze, nebot akci zrusilo poradajici gmSmile. Pokud by zabijel nekoho bez flagu jeste by mohl dostat ban.
(29.01.2011 v 22:58)Colwyn napsal(a): [ -> ]Navíc nevím, kde jste vzali informaci, že se ten srub skutečně (ne na základě spekulací) chystáme podpálit, protože sami nemáme taktiku dohodnutou a ani není zcela jisté zda k útoku v této době dojde.

Sám jsi si odpověděl, proč odstupuji. >nevím, nemáme. Příště tomu dej víc času.
Cessneku, v tom, co psal Colwyn, jsou ale čistě RP důvody. Taktiku jsme nevymysleli (teda vymysleli, ale nikomu neřekli), protože jsme za těch pár dní prostě zjistili, že nemůžeme věřit skoro nikomu. O tom, že možná ani nezaútočíme, jsme se začali dohadovat dnes při "akci", která měla za úkol aspoň trošku sehrát skupinu a zjistit, jak na tom vůbec jsme co se počtů týká. Po tom, co jsme zjistili, že je nás asi šest a že se k Bratrstvu "nejspíš" přidají i orkové, jsme prostě začali uvažovat o tom, že přímý útok nebude nejlepší varianta. Jsou to naprosto čistě RP důvody.
takže čistě teoreticky domluvíte event.
a pak nás chcete pojednom kuchat 23:00 kdy všichni odlognou nasraní že nic nebylo Smile jen o důvod navíc odstoupit.
K tomu není třeba event, my když chodíme vybírat mýtné taky se organizjeme přímo ve hře a ne že si řekneme za 3 dyn v tu a v tu hodinu tam na tom místě.

ale jak říkám poslední slovo nechávám na WD
Ne Cessneku, o tom to opravdu být nemělo.
EDIT: A když už jsme u toho, byla to v podstatě Colwynova dobrá vůle, že vám o tom řekl. Mohli jsme vám prostě obklíčit sídlo, nic vám o tom neříct a pak jen zabíjet ty, co by vybíhali ven.
A pak se divit ze tam nikdo nebylSmile
Já bych se nedivil, já bych vám prostě pár dní kempil před sídlem Biggrin
(29.01.2011 v 23:35)Hamish napsal(a): [ -> ]Ne Cessneku, o tom to opravdu být nemělo.
EDIT: A když už jsme u toho, byla to v podstatě Colwynova dobrá vůle, že vám o tom řekl. Mohli jsme vám prostě obklíčit sídlo, nic vám o tom neříct a pak jen zabíjet ty, co by vybíhali ven.

to ano ale jestli by stejně hlasitě sháněl bojovníky dostalo by se to k nám včas.
Jestli WD chce event, tak at na nej dohlizi on nebo nekdo jiny krome me.

Ja myslela, ze duvodem toho, ze se to porada v baraku, je prave moznost ho podpalit, moznost ho vykourit, ale zaroven moznost se v nem branit lepe, nez na otevrenem prostranstvi.

Jestli jste chteli zamezit podobnym diskuzim a spekulacim, tak jste meli podat jednoznacna pravidla. Obe strany si to prekrucuji jak chteji. V pravidlech je tedy napsano zadna spoluprace GM, dalsi strana si myslela ze to znamena, ze GM muze napsat emote, jina strana si myslela, ze GM muze pomoct udelat hratelne realne, ale hracsky nerealne podminky...ja si to tedy myslela take, protoze RP podpora je podle me i to, ze tam nastrkaji nabytek a udelaji tak znicitelnou barikadu...nikdo neurcil kde je hranice RP podpory...a jak rikam, snazila bych se podporit obe strany stejne pomoci jejich napadu...mohl to byt zajimavy event a ne jen PvP rezba.
Cessnek: Je zcela rozdílné vědět, že asi se něco chystá a kdy/kde se něco chystá.
Marina: Znovu opakuji, že kdokoliv viděl v pravidlech nějakou nejednoznačnost, tak se mohl zeptat zde ve vlákně. Abych pravdu řekl, tak jsem skutečně jen žasnul, co všeho jste z toho dokázali vyvodit a o to více nechápu fakt, že se nikdo nezeptal mě nebo Cessneka, protože jsme konkrétně (ne)zásahy gm probírali.
Když se ke mě dostalo něco o barikádách, tak jsem si asi naivně představoval zakroucenou cestičku širokou jedno políčko, ne nezničitelnou bariéru.
A ano... měla to být úplně sprostá pvp řežba, jako následek akcí Bratrstva (tedy především proto, aby si uvědomili, že si zdaleka nemohou dovolit vše). S tím, že by to na rozdíl od klasického pojíždění mělo dlouhodobější dopad na hru.
A ano... na příště raději někoho poprosím ať vezme pár stráží a vyjede se mnou na lov.

Pokud chceš zaštítit zajímavej event, tak se klidně můžeme domluvit s Arcanem a pomocí výbušnin jim z baráku přes noc udělat kůlničku na dříví.
Jestli jste chteli rezbu, tak se porezte v souladu s pravidli, ostatni trestam banem.

Nevim kde si vzal neznicitelnou barieru.

Pocitam, ze kdyz me o neco zada jedna strana, tak to bude nejspise v souladu s pravidly. Cessnek o tom vedel. Kdyby to totiz nebylo v souladu s pravidly a pak by se na to behem bitvy prislo, tak Bratrstvo automaticky prohralo.

Nemuzu za to, ze me Bratrstvo mystifikuje, at uz vedome ci nevedome z dusledku spatne domluvy mezi vami.

Ja puvodne zadny event zastit nechtela, vy jste si me vyzadali. Pokud chcete hrat eventy timhle stylem, tak prosim, ale beze me. Delej to treba s WDym, ktery ma podobne myslenky jako ty.

Myslela jsem, ze to ma byt spestreni hry. Vy se tu zacnete dohadovat o tom, kdo bude vic zvyhodneny a podobne ptakoviny...ja vam na tohle fakt s**u. Lituji toho, ze jsem na to kyvla, priste takovou blbost neudelam. A jsem zvedava, ktere z GM ano.
Dělejte si co chcete. Až mě to přejde, ozvu se.
Co se stalo v Cyprone netusim. Ke me se zadna stiznost nedostala. Mohlo se to resit predtim, ted uz je pozde se na to odvolavat.

Nevim, proc by mela byt nechana vyjimka ohledne pravidel PvP, kdyz se event oficialne zrusil. Kdyz si se chtel toho "eventu" ucastnit i po oficialnim zruseni, mohl si zapnout PvP flag a vse mohlo byt naprosto v poradku. Misto toho si PvP flag bojkotoval a na event stejne jel. Jediny kdo ted chce PvP prohresky resit jsi ty. Ty jediny si podal stiznost na poruseni pravidel.

Predtim si nadaval na zruseni povoleneho PvP a ted toho tedy nasledne vyuzivas? Vyber si...nikdo jiny s PvP tam totiz problem nema a to situaci jen usnadnuje.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8