Oslavujme vítězství!
žádná podpůrná npc tam nebudou, dle úmluvy jestli je někdo přetáhne IK na npc a pak na dotyčného.
a co magická odolnost? XD
(29.01.2011 v 14:55)Whitey napsal(a): Bezva, člen bratrstva mi právě schválil permadeath pro Bratrstvo a černou kouřící díru místo srubu. Tak se mi to líbí...
Hafiku, nemanipuluj s tím co jsem tu napsal - trháš moji větu o palácové gardě z kontextu. Pokud si to někdo přečte celé, zjistí že vyhrožuji gardisty jako odvetou za jiná NPC účastnící se boje. Pokud jedna strana vytáhne z rukávu podpůrná NPC, nevidím důvod proč by je neměla mít i druhá.
žádná podpůrná npc tam nebudou, dle úmluvy jestli je někdo přetáhne IK na npc a pak na dotyčného.
(29.01.2011 v 13:01)Mir napsal(a): whitey, nestačila by snehová búrka? taký spell je. Celkom som sa vytešoval že ak by ma cirkev chcela obviniť z ničenia úrody tak tento spell to dokáže
to Whitey:
Musím potvrdiť po včerajšku že elerra o tých tajných sympatizantoch úplne nekecá. ale chcel by som vás upozorniť na jednu vec. Pokial na hráča zošlem Charm Person a bude mi klamať a následne mi bude klamať aj OOC tak takéto prípady budem reportovať.
a co magická odolnost? XD
(29.01.2011 v 12:07)Whitey napsal(a): Žádná NPC. Buď to bude mezi hráči, nebo tam posílám palácovou gardu.občas logni dám ti klidně seznam XD
GM pouze se svými herními postavami, pokud je mají. Pokud se král distancuje, neexistuje žádný pořvávající uber-seržant, který by někoho rovnal do latě. Jakkoliv nastavená a vybavená postava mi přijde dost mimo.
Pokud chtělo Bratrstvo uvažovat o svém území/městě, byla tu Cyprona.
Tajných sympatizantů apod. může být fůra a dokonce zdarma, při pěti postavách na účet...