Hodnocení tématu:
  • 2 Hlas(ů) - 3 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[OOC] Poslední kapka (pravidla soboje) + bezpředmětná diskuze
(31.01.2011 v 11:10)Nevrin napsal(a): Rygos: Takhle to bohužel ve vypjatém PvP, kde příliš záleží na výsledku boje chodí. Takhle probíhala i poslední válka orků s Bratrstvem a můžu říct, že ta válka pro mě byl jeden z nejnepříjemnějších zážitků na MW. Byl jsem mile překvapen, když jsem viděl, že se Drathart snaží to, co Colwyn v pravidlech popsal jako prachsprostou PvP řežbu proměnit v RP divadlo. Bohužel se na tomto pojetí obě strany neshodly a jelo se podle původního plánu. Naděje na záchranu RP mohla být, kdybyste poslali napřed osamoceného vyjednavače, jako jsme to udělali my.
Takhle se celé obě skupiny srazily na cestě nečekaně a část lidí neměla nervy zjišťovat, jestli se bude hrát RP, nebo váháním prohrávají důležitou bitvu.

Já to chápu.
Ale z pohledu naší strany mi přišlo poslat vyjednavače jako rozsudek smrti pro toho koho tam pošleme. Ber to tak že my jsme byli "rozhořčenej dav" nikoli nějaká kompaktní skupina pod oficiální záštitou. To je jako kdyby obyvatelé města už nevydrželi řádění mísního gangu a šli si to s ním vyřídit. Pochybuju že by poslali někoho aby mu zfetovanej gangsta ustřelil hlavu Smile /příklad ne příměr k BratrstvuSmile /
A i to náhodný srazení se obou stran na cestě beru. Já teda chvilku čekal co bude, ale když jsem vyděl jak se to na nás nahrnulo tak jsem střílel. Ke svý smůle jsem třetím šípem trefil tebe a díky lagům a tvýmu dlouhýmu kopí na to pak dojel Smile

(31.01.2011 v 11:19)Avicenna napsal(a): Že vás to baví,.. čo si chcete dokázať? Radšej premýšľajme spoločne čo treba nabudúce spraviť, aby boli obe strany spokojné, a nie robiť zbytočnú flame war na fóre. Nie? Smile

Ale bez rozumný debaty nic nevykoumáme a já doufám že to bude rozumná debata Smile

(31.01.2011 v 12:35)Cessnek napsal(a): ja se taky poučil, nepodléhat tlaku blba co žene event hrrrr hrrrr, pak totiž bude mín chyb. My jako bratrstvo mame jasno koho budem volit za další postavy Smile

Nezlob se na mě, ale ty jsi mistr v překrucování a vlastním výkladu toho co kdo řekne Smile To se už ukázalo několikrát Smile

(31.01.2011 v 12:52)Elerra napsal(a): Ono je jednoduche hazet prostoducha hesla "at zije vase rp", vyhlasit akci a prelognout na jinou postavu. Nebo usklebky ze nam informatory delaji jen vedlejsi postavy. Protoze to neni pravda. At se Bratrstvo snazi jak chce, vzdycky tu bude folklor podobnych sloganu, holt takovej je zivot.

Dokud bude mít Cessnek podobný hlášky "My jako bratrstvo mame jasno koho budem volit za další postavy" tak se na mě nezlob, ale tohle jinou hlášku než to co napsal Colwyn ani nezaslouží.
Podporovat věc hlavní postavy činností postavy vedlejší, to je prostě definice supportu mezi postavama nic víc. A to se tu často dohadujou lidi o daleko větších prkotinách a vyřvávaj tu SUPPORT!! Takže pohobnej výrok jako měl Cessnek beru hodně mimo RP a mrzí mě že zrovna ty tenhle problém nevidíš Smile
- To že mě nevidíš neznamená že tu nejsem -

Příspěvky k tématu
RE: [OOC] Poslední kapka (pravidla soboje) + bezpředmětná diskuze - od Rygos - 31.01.2011 v 15:43
[split] [Cech] Arcanum - od Marina - 30.01.2011 v 23:39
[split] [Cech] Arcanum - od Mir - 31.01.2011 v 00:13
RE: [split] [Cech] Arcanum - od Stig - 31.01.2011 v 15:14
RE: [Cech] Arcanum - od Marina - 31.01.2011 v 00:29
RE: [Cech] Arcanum - od Elerra - 31.01.2011 v 00:30

Pravděpodobně související témata ...
Téma: Autor Odpovědi: Shlédnutí: Poslední příspěvek
  [RP] Poslední kapka Colwyn 1 6 517 10.03.2011 v 00:29
Poslední příspěvek: Colwyn

Skok na fórum: