09.10.2009 v 08:20
néchápu proč vtom hlasování hlasujou aji jiný rasy než orci
Bojuješ abys žil !
Grifel Poutek - Isharský bojovník
Jumpa - šaman
Grifel Poutek - Isharský bojovník
Jumpa - šaman
Hlasování: Pokusíte se mluvit IG orkštinou ? |
|||
Grum | 18 | 62.07% | |
Nub | 11 | 37.93% | |
Celkem | 29 hlas(ů) | 100% |
* Pro tohle jste hlasoval(a) Vy. | [Ukázat výsledky] |
Orkština
|
09.10.2009 v 08:20
néchápu proč vtom hlasování hlasujou aji jiný rasy než orci
Bojuješ abys žil !
Grifel Poutek - Isharský bojovník Jumpa - šaman
09.10.2009 v 12:55
No, co třeba proto, že tam neni jasně napsáno, aby hlasovali jen ti, co hodlaj hrát orky? Nehledě na to, že "orčí" řečí může mluvit kdokoliv, ne jen ork.
Když potkáte člověka, který tvrdí, že ví všechno nejlépe, věřte mu... kdo jiný by to měl vědět lépe, než on sám.
09.10.2009 v 14:50
No mé zkušenosti říkají že jak hloupý ork mluví i polovina drowů, když potřebuje něco od orka.
Napadáš lidi od vidění a pak fnukáš na fóru. PŘIJMI ZODPOVĚDNOST ZA SVÉ ČINY! Kňouro.
09.10.2009 v 16:08
Drowové jsou holt mazaní a ví co orkové chtějí a mají rádi
Urken - Uruk ka'ago'ghugh nukokogn.
09.10.2009 v 17:07
Na Gobruga to rozhodně zabírá. Ještě by to chtělo dodržovat zvyk, že každý, kdo přichází s orky jednat v nějaké oficiální záležitosti musí mluvit po orksku. A tím se dostaváme k tomu, proč i neorci mají mít možnost zůčastnit se hlasování.
Jak říká jedno orčí rčení. "Gugha nagn urár nuguk na urár"
09.10.2009 v 20:09
Že by o vstup do Podtemna museli orkové žádat v drowštině
Napadáš lidi od vidění a pak fnukáš na fóru. PŘIJMI ZODPOVĚDNOST ZA SVÉ ČINY! Kňouro.
10.10.2009 v 00:15
drzim vam palce a sam pri dulezitem obchodu s orkem se budu snazit(ve jmenu dobreho obchodu samozrejme) mluvit orcim rodnym jazykem..
10.10.2009 v 07:31
Ilicus: To bych bejt vámi nedělal,jestly vám je Orkský poskok milý
Urken - Uruk ka'ago'ghugh nukokogn.
28.07.2013 v 17:05
Orkové lehce ožívají a s nima i snaha rozšiřovat orčí jazyk. Zde je pár slov které by se případně přidaly do prvního příspěvku pokud nebudou námitky.
Elgruš-elf Žlogťák-zlaťák muga-moje šag-obvaz gušra-regeance dřiga-dřevo gušch-kůže líták-pták líták gušch-peří za-to uzk-země tak-když thrag-přinést lat-ty gbol-je/jsi
Hraju proto, abych si dokazoval, jak velký organ jsem.
Tak jsme to zase trošku splácali dohromady. Něco z fóra a něco jsme vytvořili. (šílený blázinec, především při tvoření)
Elgruš - Elf Žlogťák - Zlaťák Muga - Moje waagh - Silný Šag - Obvaz Gušra - Regeance Dřiga - Dřevo Kuug - Kost Kuuga'r - Kostlivec Gušch - Kůže Líták - Pták Líták gušch - Peří Lagbag - Světlo Za - To Ishi - v Uzk-Země Burz - Tmavý Burzum - Tma Bagronk - Jáma,šachta,dungeon Tak - Když Thrag - Přinést Šguh - Jít Gbol - Je/jsi/být Héém - Hmm Hu ! - Ahoj,Zdravím,Nashle Hááádrag - Blesk Rulg - Děkuju Gruk - Rozumím,Chápu Grum - Ano Bgho - Co Nub - Ne Lat - Ty Gom - Jak Mal - Kde Agh - a (spojka) Mojo - Magie Gund - Kámen Blah - Mluvit,říct Mojo voda - Lektvar,nápoj Bubhosh - Dobře,úžasné Nubhosh - Nudné,blbost Oomie - Člověk Uruk - Ork Hoowah!,Gruumsh! - Bojový pokřik Clomp - Zabít Krimp - Past Goth - Pán,náčelník Mak'r - Řemeslník Snaga - Otrok Tokshun - Jed Gaash - Oheň Uuk - Nšichni Naškuu - Nikdy Gazat - Trpaslík Gřob - Špína Hošg - Vnitřnosti Gakh - Strom Throgu - Sníst, sežrat, pohltit, zhltat Žgrunk/a - zvracet/zvrací Viggu - Pach Raugh - Mít, má Zbraně Kigg - Kopí Womp - Drtivá zbraň Womp'r - Palice Olig - Luk Olig'r - Lučištník (lovec) Lig - Šíp Xolig - Kuše Xligs - šipky (do kuše) Igg - malá zbraň Lusk'r - Sekera Zult - Meč Zult'r - Bojovník s mečem Blok'r - Štít Číslice Ash - Jedna Dub - Dva Gahk - Tři Futh - Čtyři Ho - Pět Hash - Šest Hdub - Sedum Hgahk _ Osum Hfuth - Devět HoHo - Deset
29.07.2013 v 16:55
myslim ze to beres az moc do extremu
Severus Gasel Snape - vyvolávač
Maniel - pyrofor bez expů:( Rarfu Mým hlavním cílem je - dotáhnout spolu s GM systém zakázek do hotové podoby
29.07.2013 v 17:16
Vzdyt je to jen ten puvodni seznam s par vyrazama navic (viz prvni post tematu).. Mne to prijde ok.
29.07.2013 v 17:48
(29.07.2013 v 17:16)Stig napsal(a): Vzdyt je to jen ten puvodni seznam s par vyrazama navic (viz prvni post tematu).. Mne to prijde ok. jojo je tam hodně původních, ale taky jsme hodně předělali těch poangličtěných PS: v tom vedru nejde moc efektivně něco vymýšlet
29.07.2013 v 18:29
já si myslím, že je to super!
29.07.2013 v 19:03
Bezva nápad. A já si zas myslím, že si Gheed zaslouží pochvalu.
29.07.2013 v 19:26
Orkské národní obrození? Když půjde Gheed ve hře příkladem, může se mu podařit část slov dostat do běžného užívání. Až ve hře se pozná, jak použitelná ta slova jsou.
Jak říká jedno orčí rčení. "Gugha nagn urár nuguk na urár"
30.07.2013 v 13:09
Zde je přehlednější seznam i s pár novým slovíčky. Jinak orkšitna se mezi orky hodně uchytila, tak by chtěl zkusit sem tam večer udělat jen takové sněmování v orkštině.
A - Agh Ahoj,Zdravím,Nashle - HU Ano - Grum Blesk - Háádrag Blurug - Červená, rudá Bojový pokřik - Hoowah!,Gruumsh! Brnění - Grund Co - Bgho Člověk - Oomie Dát - Gur Děkuju - Rulg Dřevo - Dřiga Dobře, úžasné - Bubhosh Elf - Elgruš Hmm - Héém Chtít - Buuhša Jak - Gom Jáma,šachta,dungeon - Bagronk Je/jsi/být - Gbol Jed - Tokshun Jih - Jiguch Jít - Šguh Kámen - Gund Kost - Kuug Kostlivec - Kuuga'r Kde - Mal Když - Tak Kůže - Gušch Magie - Mojo Mít, má - Raugh Mluvit,říct - Blah Moje - Muga Mojo voda - Lektvar, nápoj Ne - Nub Nikdy - Naškuu Nudné, blbost - Nubhosh Obvaz - Šag Oheň - Gaash Otrok - Snaga Ork - Uruk Pach - Viggu Přinést - Thrag Pán,náčelník - Goth Past - Krimp Peří - Líták gušch Pták - Líták Regeance - Gušra Rozumím,Chápu - Gruk Řemeslník - Mak'r Sever - Seguch Silný - Waagh Sníst, sežrat, pohltit, zhltat - Throgu Strom - Gakh Světlo - Lagbag Špína - Gřob Tma - Burzum Tmavý - Burz Trpaslík - Gazat To - za Ty - Lat V, do - ishi Velký - Gruga Vnitřnosti - Hošg Všichni - Uuk Východ - Vyguch Zabít - Clomp Západ - Zaguch Země - uzk zvracet/zvrací - Žgrunk/a Zlaťák - Žlogťák zbraně Bojovník s mečem - Zult'r Drtivá zbraň - Womp Kopí - Kigg Kuše - Xolig Lučisník - Olig'r Luk - Olig Malá zbraň - Igg Meč - Zult palice - Womp'r Sekera - Lusk'r Šipky - Xligs Šíp - Lig Štít - Blok'r Hůl - Dřiga'r Číslice Ash - Jedna Dub - Dva Gahk - Tři Futh - Čtyři Ho - Pět Hash - Šest Hdub - Sedum Hgahk _ Osum Hfuth - Devět HoHo - Deset
01.08.2013 v 21:48
Zde jsou opět nová slovíčka ..a na žádost orkských hráčů si dávám pauzu, aby měli čas to vstřebat
------------------------------------- Naštvaný - Žurag Protože - Hruga Muset - Ragha Město, pevnost - Kužgur Dělat - Mak Nemít - Nubraugh Rzohodnout, rozhodnutí - Gšakgur Pro - Raž Výrobní návod - Makramak Zastavit, zadržet - gaxar Před - Shap Nikdo - Kuu Utíkat - Gašguh Ukázat - Cruga Dům (cokoliv, co má střechu) - Chrača S - Xu Pryč - Žbol ---------------------------- A - Agh Ahoj,Zdravím,Nashle - HU Ano - Grum Blesk - Háádrag Blurug - Červená, rudá Bojový pokřik - Hoowah!,Gruumsh! Brnění - Grund Co - Bgho Člověk - Oomie Dát - Gur Děkuju - Rulg Dřevo - Dřiga Dobře, úžasné - Bubhosh Dům (cokoliv, co má střechu) - Chrača Elf - Elgruš Hmm - Héém Chtít - Buuhša Jak - Gom Jáma,šachta,dungeon - Bagronk Je, jsi, být - Gbol Jed - Tokshun Jih - Jiguch Jít - Šguh Kámen - Gund Kost - Kuug Kostlivec - Kuuga'r Kde - Mal Když - Tak Kůže - Gušch Lektvar, nápoj - Mojo voda Magie - Mojo Město - Kužgur Mít, má - Raugh Mluvit,říct - Blah Moje - Muga Muset, musí - ragha Naštvaný - Žurag Ne - Nub Nikdo - kuu Nikdy - Naškuu Nudné, blbost - Nubhosh Obvaz - Šag Oheň - Gaash Otrok - Snaga Ork - Uruk Pach - Viggu Pán,náčelník - Goth Past - Krimp Peří - Líták gušch Pták - Líták Pro - Raž Protože - Hruga pryč - Žbol Před - Shap Přinést - Thrag Regeance - Gušra Rozumím,Chápu - Gruk Rozhodnout, rozhodnutí - gšakgur Řemeslník - Mak'r S - Xu Sever - Seguch Silný - Waagh Sníst, sežrat, pohltit, zhltat - Throgu Strom - Gakh Světlo - Lagbag Špína - Gřob Tma - Burzum Tmavý - Burz Trpaslík - Gazat To - za Ty - Lat Ukázat - Cruga Utíkat- Gašguh V, do - Ishi Velký - Gruga Vnitřnosti - Hošg Všichni, všechno - Uuk Východ - Vyguch Výrobní návod - Makramak Zabít - Clomp Západ - Zaguch Země - uzk zvracet, zvrací - Žgrunk/a Zastavit, zadržet - gaxar Zlaťák - Žlogťák zbraně Bojovník s mečem - Zult'r Drtivá zbraň - Womp Kopí - Kigg Kuše - Xolig Lučisník - Olig'r Luk - Olig Malá zbraň - Igg Meč - Zult palice - Womp'r Sekera - Lusk'r Šipky - Xligs Šíp - Lig Štít - Blok'r Hůl - Dřiga'r Číslice Ash - Jedna Dub - Dva Gahk - Tři Futh - Čtyři Ho - Pět Hash - Šest Hdub - Sedum Hgahk _ Osum Hfuth - Devět HoHo - Deset
02.08.2013 v 23:48
Spát - Durba
Probudit se, vzbudit se - Kuulgu Hluk, řev - Řohgo zjistit, podívat se - Zaagha Slyšet - Gothruž vidět - Zaag Ogr - Lugža Zasáhnout, praštit - Buuch Hodit, odhodit - Hogřach Křoví, hustý porost - Ragakh Vylést - Smaksha Ukrást - Nubgur Jídlo - Gamham Svolat - Arash Stopovat - Šguh hahak stopy - Hakhak Najit - Burp Slabý, lehký, jednoduchý - Groofš Díra - Ronk Konec, ukončit - clohš U - Ij Hory, hora, pohoří - Gruga gund Tlupa - Tarbam Skřet, smrdět - Kordh My - Ur Souboj - Nogagh ----------------------------------------------- A - Agh Ahoj,Zdravím,Nashle - HU Ano - Grum Blesk - Háádrag Blurug - Červená, rudá Bojový pokřik - Hoowah!,Gruumsh! Brnění - Grund Co - Bgho Člověk - Oomie Dát - Gur Děkuju - Rulg Dělat - Mak Díra - Ronk Dřevo - Dřiga Dobře, úžasné - Bubhosh Dům (cokoliv, co má střechu) - Chrača Elf - Elgruš Hmm - Héém Hodit, odhodit - Hogřach Chtít - Buuhša Jak - Gom Jáma,šachta,dungeon - Bagronk Je, jsi, být - Gbol Jed - Tokshun Jih - Jiguch Jídlo - Gamham Jít - Šguh Kámen - Gund Konec, ukončit - clohš Kost - Kuug Kostlivec - Kuuga'r Kde - Mal Když - Tak Křoví, hustý porost - Ragakh Kůže - Gušch Lektvar, nápoj - Mojo voda Magie - Mojo Město - Kužgur Mít, má - Raugh Mluvit,říct - Blah Moje - Muga Muset, musí - ragha My - Ur Najit - Burp Naštvaný - Žurag Ne - Nub Nikdo - kuu Nikdy - Naškuu Nudné, blbost - Nubhosh Obvaz - Šag Oheň - Gaash Otrok - Snaga Ork - Uruk Pach - Viggu Pán,náčelník - Goth Past - Krimp Peří - Líták gušch Podívat se, zjistit - Zaagha Pták - Líták Pro - Raž Probudit se, vzbudit se - Kuulgu Protože - Hruga pryč - Žbol Před - Shap Přinést - Thrag Regeance - Gušra Rozumím,Chápu - Gruk Rozhodnout, rozhodnutí - gšakgur Řemeslník - Mak'r S - Xu Sever - Seguch Silný - Waagh Skřet, smrdět - Kordh Slabý, lehký, jednoduchý - Groofš Slyšet - Gothruž Sníst, sežrat, pohltit, zhltat - Throgu Souboj - Nogagh Spát - Durba Strom - Gakh Světlo - Lagbag Svolat - Arash Špína - Gřob Tlupa - Tarbam Tma - Burzum Tmavý - Burz Trpaslík - Gazat To - za Ty - Lat Ukázat - Cruga Ukrást - Nubgur Utíkat- Gašguh V, do - Ishi Velký - Gruga vidět - Zaag Vnitřnosti - Hošg Všichni, všechno - Uuk Vylést - Smaksha Východ - Vyguch Výrobní návod - Makramak Z - Ot Zabít - Clomp Zasáhnout, praštit - Buug Západ - Zaguch Země - uzk zvracet, zvrací - Žgrunk/a Zastavit, zadržet - gaxar Zlaťák - Žlogťák zbraně Bojovník s mečem - Zult'r Drtivá zbraň - Womp Kopí - Kigg Kuše - Xolig Lučisník - Olig'r Luk - Olig Malá zbraň - Igg Meč - Zult palice - Womp'r Sekera - Lusk'r Šipky - Xligs Šíp - Lig Štít - Blok'r Hůl - Dřiga'r Číslice Ash - Jedna Dub - Dva Gahk - Tři Futh - Čtyři Ho - Pět Hash - Šest Hdub - Sedum Hgahk _ Osum Hfuth - Devět HoHo - Deset
16.08.2013 v 14:16
ZMĚNA - Zasáhnout, praštit - Buuch
Tam - Kag Zranit - Řagzuu Plazit se, plížit se - groofš šguh
|
« Další starší | Další novější »
|