Manawydan Fórum

Úplná verze: Diskuze o prohřešcích a trestech
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
500 klád na galejích nebo 4 dny bez OnlineXP? To radši ty dny bez OnlineXP, protože na galejích ty expy nerostou taky, ale navíc dřu jako pako a nemůžu hrát s lidma.
S tim, aby remesnici vyrabeli a mohli byt AFK nesouhlasim - je to AFK vydelavani. S volitelnou moznosti autoAFKu pro mys a klavecnici souhlasim.
tak 500 klad je prehnanejch ...........nevim prohresek plus 2 dny trest a nasobilo by se to tim kolik mas prohresku tak ja nevim dam priklad 4 afk prohresek 8 dni bez expu plus nevim 100 klad trebas to je muj navrh
Není lepší než jakýkoliv trest nebýt trestán?
Přijde mi jako nesmysl snižovat nebo zjednodušovat trest protože se trestaným zdá moc přísný. Ten trest pak totiž postrádá smysl... Trest ze své podstaty musí být něco co dotyčnému vadí, protože smyslem trestu je odradit ho od opakování konkrétního prohřešku.
Je potreba pochopit, ze pro valnou vetsinu hracu je hnacim motorem prave expovani postavy. Pokud nebudou mit moznost, budeme je ztracet.. nehadejte se se mnou, prijmete to proste jako fakt. Proto jsem navrhl zmenu v podobe kombinovaneho trestu, kde hrac neztrati kontakt se hrou. Galeje jsou desny opruz, ale porad mensi zlo nez zustat bez expu, nelogovat a najit si mezitim jinou hru na odreagovani a nakonec u ni zustat. I tohle je fakt a opet se nehadejte. Vsechno co rikam mam overene prakticky.


P.S. Jinak si delejte co chcete, je to jen komentar a nebudu ho dal rozvijet a resit.
dobre jsou hraci kteri nemaj ani jeden prohresek ..........ale jsou tady i taci kteri proste prohresky maj no s tim se muselo pocitat ze tady nebudou hrat jen bezproblemovy hraci hraju UO cca 10 let s pauzama a o hracich jsem stratil veskere iluze !!

Tenhle server ma budoucnost .....neznam lepsi bohuzel ho nektery veci shazuji pod uroven a tim nemyslim jen vysky trestu :O)

a posledni Alvinuv prispevek PALEC NAHORU !!!
Jak bych to řekl... my nemáme problém s problémovými hráči. Ale problémový hráči mají problém ustát následky svých činů.
Ale mate vseobecny problem s malym poctem hracu. A tenhle pristup tomu fakt nepomuze.
Takze mame byt tak zoufali, ze snizime tresty, aby u nas hrali hraci, kteri porusuji pravidla? Ja myslim, ze prave timhle bysme se snizili pod uroven.

Souhlasim, ze ty 2 mesice jsou mozna prehnane...nez aby se neco delalo s tresty, tak by se mohlo hnout s exp systemem...vice expu za cinnost, mene za online XP. Mohli byste tak dale expovat expama za cinnosti, ukolama a dungama. Samozrejme by to znamenalo, ze afkovani cinnosti, za kterou jsou expy by znamenalo stop i techto expu. Co takhle?
Delejte si co chcete. Uz jsem to psal. Proste az pochopite, treba se k memu navrhu vratite.
Vic hracu jako cessnek, segoves apod. za cenu prasat ? Ne diky.
No ja chtela jen navrhnout kompromis...
Kombinovaný trest není k zahození... co si o tom myslí Marina?
A samozřejmě s ní souhlasím, zvýšit počet expů za činnosti by mohlo být zajímavým východiskem ze situace... prostě nebudu mít důvod jen tak bezcílně postávat, protože činností jich nasbírám více...
To zas budou rvat, ze maj galeje...navic by se to muselo poresit scriptove...ze stop expu se zapne az po splneni galeji...pak autogaleje...zmena soucasneho systemu...kdyz to nekdo nascriptuje, tak je mi to celkem i jedno.
Taky by bylo možný prostě místo trestu stop online exp, který pak v důsledku může vést akorát k tomu, že se psotava vykašle na rp a bude kolečkovat dungy (tedy kdyby za to bylo víc jak zlomek online exp) zavést trest typu -50% všech expůSmile
hmm..kdyz to by si zase stezovali Biggrin

Ten trest mate za to ze vyuzivate urciteho systemu, takze vam tu moznost toho systemu vyuzivat odeberem..to je logicke ne?
Nebo prostě odečíst pár tisíc xp...
Odečíst pár tisíc expů... to je dobrá možnost bych řekl.
(11.03.2011 v 20:58)Kain napsal(a): [ -> ]Taky by bylo možný prostě místo trestu stop online exp, který pak v důsledku může vést akorát k tomu, že se psotava vykašle na rp a bude kolečkovat dungy (tedy kdyby za to bylo víc jak zlomek online exp) zavést trest typu -50% všech expůSmile

no pokud to myslis odecet expu v tom lvl na kterem zrovna ses tak to bych bral ale odecitat 50 % expu celkove je taky nesmysl :o)
Imho to mělo být -50% všech expů, co dostáváš... tzn. za moba nedostaneš 20, ale jen 10. Jestli se pletu, tak pardón. Jinak odebrání pár tisíc expů je nic, začal bych minimálně na celém levelu.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21