Manawydan Fórum

Úplná verze: Diskuze o prohřešcích a trestech
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
tak fajn jeden lvl je taky reseni ...ale nevim jak by se resilo odebrani tim vytrenovanych dovednosti asi by se musel nekdo podivat :o)) ale porad je to lepsi nez stopka na 2 mesice .....me kdyz expy nedostavam fakt hrat nebavi hraju proto abych si postavu udelal co nejlepsi a neni to jen na ukor rp :o) co by byl valecnik bez dostatecne sily ......co by byl kouzelnik bez znalosti kouzel ......v dungu priseru neprekecate RP hranim nebo mluvou tam uz mluvi jen expy :o)
(12.03.2011 v 23:40)Tonik konarik napsal(a): [ -> ]...ale nevim jak by se resilo odebrani tim vytrenovanych dovednosti asi by se musel nekdo podivat

A co dávat takzvané "trestné exp": Hráč dostane třeba 8000 těchto exp a ty musí nejdříve nasbírat jinak se mu nebudou načítat ty normální.
Jakékoliv záporné postihy nebo snížení gainu expů nejsou trestem za AFK - prostě jen počkáte až to GM zas půjde spát a budete AFK dál, jen budete postávat o něco déle, aby jste kompenzovali "ztrátu".
Navic nasbirat 8000 expu pro remeslnika je mnohem obtiznejsi nez treba pro kouzelnika. Ale je fakt, ze zase stop online expu znamena stop expu remkovi uplne...pro ostatni je to stop treba 1/2 expu podle toho jak moc jste aktivni.

Ale me se ten napad celkem i libi...mozna davat kombinovane tresty...pul to pul to...
proste tresty se budou davat nemuzete se spolihat na to ze tu budou hrat jen bezproblemovy hraci ......a lepsi udelat trest kterej se da zkousnoust nez trest ktery vas odradi od hrani anebo zapricini to co napsal Hafik ze se k MW uz nevratite ....a to at si rikate co chcete urcite nechcete :o)
Z jiného soudku, během jarmarku jsem měl tu příležitost udělat přestupek, Sharee se probudila s brekotem a já odběhl od počítače, aniž bych zapnul [afk.
Naštěstí pro mne v tu chvíli žádné GMko afk kontrolu neudělalo, takže jsem bez trestu Biggrin ... nicméně se přidávám do tábora nespokojených hráčů Wink

... a teď vážně, kvůli mé nedávné zkušenosti je pro mne prioritou automatické AFK tak, jak jsem jej slíbil výše, tedy možnost automatického vyvolání afk v případě neaktivity myši a klávesnice.
Hráč si bude moci nastavit dobu, po které se automatický afk vyvolá (standardně doporučuji max. 1 minutu) a klient bude informovat vizuálně, že se blíží doba timeoutu (je na čase hnout s myší Biggrin).
Samozřejmě se makro nebude brát jako aktivita (navíc v případě, že vám běží makro, bude toto makro zastaveno).

Asi jiné rozumné řešení neexistuje.



P.S. Protože Razor přistupuje ke klientu "z venčí", nebude na něj brán zřetel a bude tedy vaší vlastní blbostí, jestli kvůli němu dostanete trest za AFK Smile
- naproti tomu musí klient mít základní řemeslná makra, která mu ještě chybí = dvojklik na obrazovce, vzetí předmětu, chůze...
Takze kdo si to zapne a nebude afkovat nejakou cinnst, tak se afk trestum vyhne...
Jop, funkce zajistí, že když budete muset odběhnout od počítače, jako třeba já, tak vás to do minuty afkne samo.
(i v případě, že vám poběží makro)
oka, takze vcera jsem se pokousel okradat npc chycen, uviden strazi, kdyz jsem se hidnul stejnak po me uz strilela. Hozen do vezeni zaplaceno 4 zlatky, dalsi den jsme logl vysel pred vezeni a deadBiggrin zase jsem se nesmazal z blacklistuBiggrin, navic nebyla by moznost treba stravit 2x vice casu ve vezeni nez zaplatit trest? novacek asi ztezka sezene 4 zlatky ( natož jaBiggrin) jinak maskovaci sada uz je ve hre?
dostal jsem trest - 6 hodin online expů. ok, moje blbost, že jsem se nenastavil afk rovnou. Ale jako farmař dostávám xp i za výrobu, ale teď mi to píše že nedostávám xpfa že mám trest. Ale u trestu se píše jen o online expech a ne o výrobních. od kdy se xpfa = online expům? Ve hře mi na to nikdo z gm za 2 hodiny neodpověděl.
Zpráva se týká pouze OnlineXP. Expy za výrobu dostáváš (XPFA) jen do určitého limitu na den - možná jsi ho už dosáhl. Další expy můžeš získat pomocí plnění Zakázek od NPC.
Co vím, tak mě to u kněze během boje psalo taky, že nedostávám expy ale když se podíváš na zkušenosti tak rostou...
nemohu souhlasit ani s jedním z vás. Pěstoval jsem na poli a každou chvíli mo to psalo, že nedostávám xpfa, protože mám trest a celou dobu to nevyrostlo ani o bodík. Když jsem zadal příkaz expy, ta jsem viděl, že za dnešek nemám vůbec žádné. Co si to zkontrolovat ve hře z logů? Já takovou možnost nemám, ale gm určitě ano. Jediné expy, které jsem dnes získal jsou za zakázky.
Omlouvám se, XPFA jsou opravdu blokovány také.
Ahoj, nevím kam to napsat, ale byli by jste prosím tak hodný a smazali mi 1 prohřešek, děkuju
Prohřešek odmazán. Podle wiki posílat SZ mně, ale je to jedno, přijímám i ICQ a tady si to taky přečtu. Smile
Stižnost! Biggrin Když už mi zapisuje trest, tak mě aspoň zapište správne jméno ! Biggrin Má postava se nejmenuje "Buymhug"
No dobře, to zní přesvědčivě.
Ty nekupuješ objetí velikosti M?
Zásadně jen XXL!
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21