Manawydan Fórum

Úplná verze: Noob Dotazy
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
až někdo přjde na to co a proč zakazovat vyrábět nebo prodávat +stáhne návody z prodeje...tak proč ne?
Výroba na omezit jde, nastaví se návod jako neprodejny (platí pro systémová npc) a omezí se že je návod potřeba k výrobě. Takto je teď omezen návod na medovinu, je nastaven jako neprodejný (pro výrobu potřeba zatím není).
Zdravím,
Jde nějak zjistit in-game kdy se na farmě určitý zvířátko dostane do dospělosti? Umí to znalost zvířat, nebo to je nějaký dynamický číslo dnů podle kusu zvířete?
17 : 40...dělání makra na nevim jak se tomu říká hornictví ?
klikání na rudu...pomocí zacílit ze zásob ..následně použít předmět ze zásob což nefunguje...mi už po třetí vyskočil error chyba zacílení v kontextovém menu nebo tak nějak..klient bude ukončen...nic vážnýho ale docela o nervy jen udělat makro když se pořád vypíná klient.
+ Makro se neuloží..tak ani nevím kombinace ale bylo to co píšu výše pak ještě poslední dovednost..
Systémově omezit výrobu ilegálních produktů, tomu tedy říkám tvorba černého trhu Smile
Neošidí to hru o špicly, donašeče, zvědy, agenty, překupníky a pašeráky?
Asi jsem měl jinou představfu o tom co je černý trh.
Co začít třeba u zákazu prodeje a možná i nošení kostěných zbrojí. Isharským civilizovaným lidem by asi přišlo divné a nechutné koukat jak jim někdo po městě běhá navlečený v kostích o tom jak by koukali na toho co je prodává ani nemluvě.
Bohužel MW komunita je nastavená a zvyklá že může a má k dispozici vše, takže nevim.
Do ilegálních bych klidně přidal nějaké bylinky (které rostou třeba v džungloi na východě) a lektvary z nich jsou sice silnější, ale způsobují závyslost atd.
2Thortogily: Koukám teď na problém chovu agresivních petů, mrknu (doufám) i na tohle.
Problém chovu agresivncíh petů? Máš na mysli ten, že není žádný důvod je chovat?
Myslíš že bych na tento problém narazil protože je nikdo nechová?
Tak problémy na které někdo narazí jednou za milion let jsou tu řešeny nejčastěji. Problémy na které naráží denně (například bugující souboják) téměř nikdy.
Proto taky raději řeším ty za milion let. Je tak méně práce.
(04.07.2014 v 18:15)Ilicius napsal(a): [ -> ]Problém chovu agresivncíh petů? Máš na mysli ten, že není žádný důvod je chovat?

Dospelý samec raptora je agresívny ak z mladého dospeje.

Zavolá sa ranger a pet sa skrotí a ukludní. Bol trochu problém aby Raptor akceptoval majitela ohrady za svojho, alebo aby sa pet nesnažil zožrať každého kto ide okolo.

Je dôvod ich chovať - sú to jazdítka (i ked s jazdectvom na 20 je to celkom pech).
Prověřoval jsem toho agresivního raptora, je to tam trošku záhadné.
Při zestárnutí se tvorovi upraví FightMode podle naučených příkazů, kde výsledný FightMode může být pouze None (vůbec nebojuje) nebo Aggressor (pouze sebeobrana). Pokud ho na té farmě něco nevyprovokovalo, tak by neměl útočit na tvory kolem sebe.

Každopádně jsem doplnil přenos majitele pokud je originál propuštěný (tj. starší tvor bude mít pána svého předchůdce, nebo majitele farmy) a doplnil zprávu majiteli farmi o dospění tvora. SVN 2690, bylo restartováno.
Trochu z jinyho soudku,
Je vůbec ve hře recept na litr vína? (nebo něco takového?) běhám od jednoho ke druhymu a žádnej z mě známých učitelů to neumí
Pokud má skill přes 80, tak u normálních prodejců nebude. Stále ještě je pár "schovaných" receptů za odměnu (všechny 81+).
Třeba alch má všechny top recepty jen za "odměnu" Smile
Popremyslim jestli neuvolnit recepty 81-90. Nebo ještě lépe dokopu se k dokončení systému dražby.
Chtěl bych se zeptat, jestli by bylo možný, abych mohl přesouvat přes [obsah věci z batohu do nějakého kontejneru v nákladním koni/lamě aniž by mi to psalo, že to není dostupné?
Zkoušel jsi to na vlastním zvířeti? Tam by to (snad) fungovat mělo.
Pokud jde o GM, můžu přidat výjimku.
Zkoušel jsem to za hráče na svém zvířeti právě.
Přišlo mi fajn, kdyby to fungovalo, protože když zacílíš jako kontejner jen svoje zvíře tak to funguje, ale jakmile zacílíš nádobu v tom zvířeti, tak už je to nedostupné. Smile
Ok, prověřím.