Manawydan Fórum

Úplná verze: Noob Dotazy
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Limonada Smile
Vyhledávání -> "nealko*" -> nás dovede kam?
Hned třetí odkaz je správně:
http://forum.manawydan.cz/showthread.php...A#pid92430
A tam:
(19.12.2015 v 10:02)Whitey napsal(a): [ -> ]Nealkoholické nápoje (Mošt)
Plus lze podat návrh na novou tekutinu, pokud je jen mošt jako nealko nepřijatelný... Smile
*zahanbene sa schová do kúta* ďakujem a už budem hodná o:-)
V tom vyhledávání je důležitá ta hvězdička... pokud by se hledalo bez ní tak to najde jen "nealko" s mezerami okolo sebe, ne jako část slova.
Já su asi debil alebo neviem. Varím si pivo, mala som 2 sudy v batohu, jeden s Průmerným pivom a druhý s Dobrým pivom. Vybrala som ten sud s dobrým z batohu a puf!, je preč. Prehľadala som všetky prilahlé containeri, či do nejakého neskočil, nič, zmizol, prepadol sa pod zem.
1670 1655

Edit: Tak on sa schoval na mlyne. A keďže je mlýn vysoký, neukazovalo ho tam graficky ale keď som prešla myškou po vršku mlýna, tvrdilo to, že tam je Biggrin
Dík že jsi napsala výsledek hledání, už jsem se bál co je špatně Smile
Ano, tohle se stává.. Pokud třeba postavím na sebe bedny do sloupce a pak na ně ještě něco přihodím, už se to nemusí vykreslit, protože to může být v "dalším patře", které není vidět. Smile Ta věc jde většinou sundat, ale pokud má někdo plný barák, je to dost obtížné.
To by som nebola ja keby zase s niečím neprídem xD ale vŕta mi to hlavou...
Pri varení Kvasníc z Průměrnej vody a Průmerneho hrozna v Dobrej forme na cesto vytváram iba Dobré a Mistrovské kusy. Hrozna bolo okolo 200 kusov, Kvasníc 50 Mistrovských a 150 Dobrých (cca, +- nepodarených výrobkov). Pri výrobe mi to samozrejme hádzalo hlášku, že Průmerná kvalita surovin znížila kvalitu výrobku.
Varenie mám na 66, perk Šéfkuchár 2, Precízny remeselník 2, Opatrný remeselník 1 (neviem čo všetko sa započítava pri výrobe).

Jedná sa o kombináciu faktorov kedy skript bere v potaz iba Výborné kusy pri "Průmerná kvalita surovin znížila kvalitu výrobku" a teda z každého kusu, ktorý má potenciál byť Výborný urobí Dobrý ale pri Mistrovských to z nejakého dôvodu nerobí a tak mám len Dobré a Mistrovské kusy?Biggrin

Edit: Pri použití hrozna kvality Dobrá je kvalita Kvasníc už Dobrá, Výborná a Mistrovská.
Vypočítá se kvalita výrobku (obtížnost receptu, požadované skilly, perk Precisní řemeslník).
Vypočítá se průměrná kvalita surovin (s ohledem na počet) a zaokrouhlí dolů. Např. 1x Mizerná + 9x Výjimečná = Dobrá.
Kvalita výrobku se pak upraví podle kvality surovin +/- 1 stupeň, s Dobrou kvalitou surovin to znamená průměrný až výjimečný výrobek.
Ale prečo to vynecháva kvalitu Výborná a dáva len tie Dobré a Mistrovské?
Tak na to jsem musel mrknout do skript - Mistrovská kvalita má výjimku, ta se podaří z libovolných surovin.
Tj. pokud ti skill + Precisní řemeslník dá mistrovskou kvalitu, tak už se kvalita surovin neřeší.
Čo sa deje keby chcel priateľ hrať z môjho ntb (ale svojho účtu samozrejme)? Je to možné? Treba to hlásiť? Neviem ako to je s IPčkami Biggrin
Blokne ho sledování duálů - dej pak vědět, odblokuji ho.
Neda se udelat, ze kdyz zavru gump lovecke vyvesky, nebude to hra brat jakoze jsem jsi z ni zakazku vzal, ale sla znovu otevrit?
Nezavirej ten hlavni gump.

Je to z toho duvodu, aby jsi nemohl cyklovat licence presne podle toho co chces. Tzn zadna by se ti nelibila, zavrel bys, otevrel bys, byli by novy a tohle bys mohl delat dokud bys nedostal presne takovou, jakou bys chtel.

Staci otevrit, nehejbat se, projit vsechny licence a vybrat si nejlepsi.

Kazdopadne ano castecne s tebou souhlasim, ze by to mohlo byt lepsi. Ze by se mi zobrazila stejna nabidka licenci od posledniho zavreni a nevzani licence, kdyz bys zavrel hl. gump.

V A-sekci uz jsem navrhl dost razantni prekopani licenci, kde uz nebudou existovat svitkovy licence, ale jednotnej gump se sumou vsech nabranejch licenci. Coz mi bylo schvaleno. Nabirani se asi taky upravi podle toho co jsem napsal v odstavci nad timhle.

Kdy? Bohuzel ted jsem programatorsky kompletne zaneprazdneny, takze nejdriv se do toho pustim az kolem srpna.  Dry
Chapu.
Je nekde prosim seznam toho, co vsechno sa da ochocit a potrebny skill?
Ne, seznamy s konkrétními číselnými hodnotami nevedeme téměř u ničeho.
Navíc u ochočování je to složitější, protože vliv má tuším perk a 2 skilly, takže by to nebyla otázka jedné konkrétní hodnoty, ale spíš složitějšího výpočtu.
Ochočování se počítá z dovednosti Ochočování + 1/2 Znalosti zvěře. Perk Porozumnění zvířatům dává další bonus (10,20,30,40).
Pak je to otázka nastavení zvířete, a trochu i náhody.
Vice info zde: http://forum.manawydan.cz/showthread.php?tid=3265 Diky WDy za nalezeni.  Cool2