Manawydan Fórum

Úplná verze: Noob Dotazy
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Ahoj,

chtel bych se zeptat ohledne jidla.. stoji dost penez u vendoru a uz mi dosli vsechny penize jen abych se udrzel na zivu..jak tu mohu ziskavat jidlo tak abych vubec prezil? *smeje se*
Musíš se holt naučit vydělávat peníze...Tedy dá se sehnat i z lootu, např u zbojníků, ale to už jsou stejně npc ze kterých je i slušné množství peněz.
Eleshar:
Zkus si nějak vydělat Smile
Ze začátku ideálně těžbou dřeva nebo kopáním v dolech.
Zatim me zabije i prasatko tak jdu tezit holt.:-) snad to stihnu nez mi dojdou posledni kousky jidla.Smile
Taky např. zbojník je mnohem slabší než to prase...i když pravda, narozdíl od něj se vyskutuje výhradně ve skupinách.

Jako nevím, osobně bych na low lvl asi nejvíc doporučil lovecké licence, ale byla tam nějaká změna, takže nevím...
no rozhodně to asi nemá smysl na licencích zkoušet dřív než na 5 levelu a i pak se musí vybírat.
No, před poslední úoravou to šlo prvě do 5 lvl nejlíp a vybírat jsem musel potom...i když jak říkám, nevím co udělala poslední změna.
Jo to me mrzi ze clovek bojovník tu musi zacinat prave na craftskych vecech nez aby prave trenoval bojem protoze jedine co by clovek mohl zabijet sou krysi(a to jen ty male)/ptaci.
Jako nepřeháněj, pokud aspon trochu rozumné vybavení (jednoručka štít, obourčka +pár kusů lehké zbroje) tak zvládneš zabít npc typu lan, pes...A cca na 5 lvl si už bez potíží podáš jelena.
A pracuje se na úpravě/opravě bojového systému. Bohužel už tak dva roky Sad
Hoj, za jak dlouho neni postava prilis "mlada" na smazani? Myslim ze jsem ji podelal uz od zacatku v naprosto vsem, od vzhledu po skilly, a chci ji vytvorit znova. Mam pocit ze jsem ji tvoril ve ctvrtek vecer minuly tyden, a dnes je uz patek a nejak furt nejde smazat.
Je to dané lvl, pokud nemá lvl ke smayzání ještě se smaže po dostatečně dlouhé době nelogování...
Jinak co ti doporučím, můžeš mít 6 postav, takže není problém nechat postavu jejímu osudu (do dvou týdnů se smaže) a založit jinou.
Plus postava pořád může mít stejné jméno... jen je potřeba si je pak neplést v seznamu.
Anebo když napíšeš page, některé GM by ti postavu mohlo čistě teoreticky smazat (jen pokuď se mu bude chtít...).
Tady neni zadne pokud se mu bude chtit. Muze mit nekolik postav, kdyz se mu jedna nepovede, muze si ji za x tydnu smazat. Kdyz se mu nepovedou vsechny, ma smulu, pokusu mel dost. Kvuli tomuhle se postavy rozhodne nemazou.
Presne tak. Kazdej ma moznost si postavu smazat sam za dodrzeni urcitych podminek a pokud takove podminky dodrzeny nejsou, GM tyto postavy nemaze! Pokud ano, prosim nahlasit.
1) Proc mi nepribyvaji zkusenosti za pobyt ve hre? jeste pred cca tejdnem pribyvaly..
2) proc nekdy dostanu expy za zabiti krysy a nekdy ne?
Expy ti pravděpodbně nerostou kvůli prošlé známce za rp..

U krysy to vidím tak, že krysa má náhodný lvl...A míra získaných expů závisí na rodzdílu tvého lvl a lvl npc...Tudíž už asi dostáváš expy jen za ty krysy, které mají zrovna vyšší z možných levelů.
(24.06.2010 v 13:15)Ilicius napsal(a): [ -> ]Expy ti pravděpodbně nerostou kvůli prošlé známce za rp..

U krysy to vidím tak, že krysa má náhodný lvl...A míra získaných expů závisí na rodzdílu tvého lvl a lvl npc...Tudíž už asi dostáváš expy jen za ty krysy, které mají zrovna vyšší z možných levelů.

hmm, tak to reseni s proslou znamkou je celkem mozny...ale prijde mi to celkem nestastny, jak k tomu prijde hrac, co jen seka drivi v lese a do mesta si odbehne jen pro jidlo atp. a pritom jeho postava nema zrovna upovidanej charakter.... mel by bejt prece alespon nejakej zaklad, protoze ja nepotkavam casto hrace, nema me kdo hodnotit..
To jsem asi trochu nepochopil. Momentalni postavu, kterou teda mam, ale nechci, muzu tedy nechat neaktivni a zalozit jinou se stejnym jmenem, pricemz ta puvodni se sama do par dnu smaze?
Ad Stín: RP známka a expy nejsou za zevlování ve hře ale za to, že při tom hraní vytváříš činnost, která je přínosem i pro ostatní ve hře a systémově je jinak těžko ohodnotilená expama.

Ad Hronmir: Limit na mazání novejch postav je tušim kvůli supportu - aby se nezakládaly pořád nový postavy a její věci predávaly jiný postavě. (Ať mě někdo opraví, jestli to má i jinej důvod, ale support se teď kontroluje jinak, takže tohle omezení nemá až zas tak uplně opodstatnění)
No a postavy, který dlouho nelogujou se automaticky mažou - tušim že lvl 1 za 14dní do lvl 3 za měsíc, vyšší vůbec.