Manawydan Fórum

Úplná verze: Noob Dotazy
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Aha, myslel jsem, že vendora si vydržuju sám, když do něj naleju peníze.
Těžko budu uskladňovat zboží jinam, když ho chci prodávat. Blink

No, neva. Budoucnost ukáže, jak je to za tohoto stavu udržitelné. Koneckonců my už sice nemáme věci, ale jsou to jiní, kteří nebudou mít kde nakoupit.
Za sebe aspoň můžu říct, že jsem se tomu nějak snažil zabránit, takže pro mě úkol zatím splněn. Obchodníky v Cyproně eventuelně budu kompenzovat sám (kdo chce pomoct s novým začátkem, klidně se ozvěte) a kdo ode mě chce něco koupit, napište mi kdyžtak SZ nebo ICQ, protože za současného stavu nového vendora nezařizuju (teď už můžu jen litovat, že jsem ho hned nezrušil stejně jako Gheed).. Smile
Takže jsme si zatrolili, a můžeme se zase na vše vybodnout.
Akorát ten debil co to jen kazí slíbil systémové vendory, snad to splní.
Wikipedie napsal(a):Troll je v internetovém slangu obvykle anonymní účastník online diskusních fór, chatů či blogů, který zasílá záměrně provokativní, urážlivé nebo irelevantní (off-topic) příspěvky k citlivým tématům, jejichž hlavním smyslem je vyprovokovat ostatní uživatele k emotivní odezvě nebo jinak narušit normální, věcnou diskusi. Činnost trolla bývá v internetovém diskurzu nazývána trollingem či trollováním.

Já teda nevím, ale spíš mě opravdu trápil objektivní problém těch vendorů a účastnil jsem se věcné diskuze. Snad jsem nikoho neprovokoval ani neurazil a snad to nebylo irelevantní k tématu vendorů a té nové změny, pokud ano, tak se omlouvám, nebyl to úmysl. Ale faktem je, že mě to dost trápí, svoje důvody jsem asi už vypsal.
Pokud teda veškerý kovářův a dráteníkův sortiment budou prodávat v použitelných kvalitách systémový vendoři za smysluplné ceny, pak ano, mého vendora žádná škoda a určitě je to lepší, než aby to záviselo na mém zásobování (ani těch surovin není nikdy dost). Pak jsem asi opravdu zbytečný a můj vendor jakbysmet.

Bereš si to zbytečně osobně. Trolloval jsem tu chvilku s Fujiwarou, s kterým mám svou historii, ale to už jsme si vyjasnili a vzájemně se omluvili, stejně tak jako všem ostatním čtenářům (kteří to stejně přeskočili). Uznávám, že jsem vcelku vytrvalý, ale to snad ze mě hned nedělá trolla a ještírka, který tu chce škodit.
Ptal jsem se, jestli je možné to změnit a navrhl tu schůdnější řešení. Možné to není, tím to je pro mě uzavřené, jak už jsem řekl a už s tím tady nebudu otravovat.

Každopádně děkuju aspoň žes nad tím třeba pár sekund uvažoval. Nebylo cílem Tě odradit (svoje cíle jsem vypsal), ale třeba přispět k nějaké změně.
Mrzí mě, jestli to bylo chápáno jinak, rozhodně tu nemám v úmyslu někoho otravovat, natož Tebe.
Jsem s úctou a omluvou.

PS: Já taky vím, jak je to nevděčné tu něco dělat, takže naprosto Tě chápu, že to vnímáš i ode mě takto.
Hm,takže podle screenu jsem taky přišel o obchodníka,protože jsem si klikl a něco doplnil do Isharu, ale do Cyprony je to daleko... Nějak jsem na něj opomnel.. Tak děkuji Wink sice jsem nebyl tak bohatý jako Valerie, ale i ta trocha co tam byla mě stala čas...
A omlouvám se všem co také pilně třeba farmarili a prodávali mi tam...nestihl jsem to vyzvednout...
Je mi jedno co je troll v slangovém výrazu. Chtěl jsem naznačit že nikdo nic nedělá a pak se diví následkům. Nebylo by lepší oživit MW místo kritizování problémů zaviněných úpadkem?
Nedělám si příliš velké iluze o zdejších questařích a proto, dotaz na vedení:

Udělám quest který RP zapíši na foru např. typu: Ten a ten mě okradl(npc), za jeho hlavu dám 2zl. Načež jiný hrač pro mne quest splní a udělá krátky zápis na foru.

Bylo by možné aby jako motivaci dostal např: 200xp ?(navrh na exp bych vždy zapsal do ooc tagu (pravděpodobně by to bylo 10st odměny = 1 xp)

Jsou to sice takové hodně easy peasy q, které se většinou ani jako nějaké q neberou, prostě se ingame odehrají, každopádně jako jakási motivace ve stylu "něco se tu děje" by to asi bodlo :-)

Jako hráč můžu nabídnou jen materiální odměny.. zbraně, brnění, očarovani, lektvary, peníze.. což je fajn, ale pokud zrovna nechci krafty protahovat dungy nebo prostě jen prahne po kontaktu s hráči (nemá náladu na zakázku), tak by se mu i onen drobný exp za q hodil :-)

Dále mě to vede k otázce, našlo by se GM, které by mě vždy na požádání třeba někde spawnulo větší smečku vlků, nebo prostě přidalo specifický drop danému npc? (většinou by se jednalo u jakousi trofej/důkaz o provedení činu, nic cenného)

Chtěl jsem se ještě zeptat i na oznámení o questu přímo ve hře, ale tam by se to asi špatně hlídalo, vzhledem k tomu, že se bude jednat o q, které třeba někdo splní i během 30minut. :-) .. navíc RP bude asi praktičtěší (nástěnka před isharem se mi nebude hodit na 100%, aneb pokud se o to pokusím, tak to určitě bude za orka :-)) )
Promyslím, případně připravím nástroj.
Rozhodně to není špatný nápad.
Já klidně pomůžu, kdyby to bylo lepší než to řešit skriptem nebo než se to naskriptuje (taky podle toho, co všechno od toho budeme očekávat, přecijen třeba už to generování skupinky vlků na předem určené místo a XP odměny za zápisky na fóru nebo jakákoliv složitější kooperace, to holt musí asi řešit tak jako tak člověk).
Jinak jsem taky dostal pár nápadů na miniquesty, tak snad něco připravím do budoucna.
Gheed: dnes nebo zítra večer asi můžu, jinak se kdyžtak dohodnem na ICQ.
Hej Noobové. Tak jsem zase tu a semnou je tu zákon. Povedlo se mi par starých lidí zase dokopat ke hře. Máme krásnej domeček a jsme spolu štastné. Ale přitom jsme do hry dostali par nadšených nových lidí, tak snad se to zase rozjede v plné parádě. Vaše Mab
Dík za nadšení. Pokusím se také k něčemu dokopat, minimálně se podívám na ty slíbené vendory.
*mlátí kolem sebe jak malý bastard* .. tak věnuje mi nějaké to GM těch pár minut svého života na ty questíky ? :-D
Hele nech je rozkoukat. Biggrin Zatím si vystačíme sami Biggrin xD
ja se urcite rad pridam jak sme se bavili po icq, kdyz se nejake to gm pro tvuj napad najde Smile
Taky se přidám Smile
No tak super, nás tu vybizite k aktivitě, ale jak chcem být aktivní, tak se jen tváříte, že nic :-D .... a ne sami se na věky věků opravdu nezabavíme...

Wdy: nakopej questaře do dupy a trochu je srovnej :-).. nebo začni dělat aktivni nábor, protože tohle je asi největší kámen úrazu..
Bohužel jediný trest který by něco změnil je vyhodit je. Tím jim seberu na fóru popisek "Questař" a to bude ta změna.
Já se aspoň zas donutil hrabat ve skriptech, snad se změní něco alepoň tam.
Pěkný vzrůšo koukám Smile
joojo a kdyz jsem psal prihlasku ze bych rad delal questare tak jich bylo hodne .Mno nevim lepsi je podle me bejt aktivni gm ale zezacatku nezkusenej nez zkusenej a neaktivni questar. skoooda
Edwin
Sorry, ale ja treba o tom ze se musi na vendory klikat v nejakem intervalu nevim. Ve vendorech jsem mel dost penez, aby obchodovali nekolik mesicu bez me asistence. Vykup i prodej byl relativne zajisten. Jednou za cas jsem lognul a kontroloval je. Kdyz zbozi doslo stahl jsem je pred nedavnem domu. Ze jak budu mit chut a cas. Ze tam zbozi nadelam. Ale postoj RT je takovy, ze pokud nehraju pravidelne nemam narok hrat? Ze vsechen ten narocny vykup a prodej a cas s tim za ty roky byl zbytecny. Protoze jsme nejaky cas na vendory neklikl. Bylo by slusnosti, aby ten vendor, alespon odevzdal sve bozi do banky. Tohle jak mate nastavene je jako: bezte zase pryc, uz tu o vas nestojime. Nehral jsem poradne uz pekne dlouho, ale i tak jsi myslim, ze jsem tady toho nahral dost a podilel jsem se na dost vecech. A kdyz se chci po case mrknout jak jste se dostali jeste dal ke svemu / nasemu snu. Tak vec na uvitanou : "O vse jsi prisel, zacni znova" Fakt super, vazne.
Vendor bez výplaty (tj. bez peněz) se maže.
Vendor kterého majitel dva měsíce nepoužil se také maže.
Jak mám vědět že i po dvou měsících chceš stále hrát?