Manawydan Fórum

Úplná verze: Noob Dotazy
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Je aj Pole u osady na koordinátoch 1611 1643 vhodné na chov zvere keď im tam dám kôš na kŕmenie (keď sa to tvári, že je na pestovanie)?
Ak nie, rada by som si postavila ešte jednu ohradu, moc sa mi nechce mať polovicu zvierat na druhej strane cyprony (najbližšie ďalšie ohrady sú zo strany od Dolu).
Pokud je to oplocený a je to pronajímatelný, může tam být místo pole farma, i kdyby se tam nyní dalo pouze pěstovat. Stačí napsat page z toho místa a GM to může zařídit (tuším, že jde jen o změnu typu regionu).
Pokud neexistuje pro tebe vhodný oplocený pronajímatelný pozemek, bude ti muset nejprve odsouhlasit eventuální novou stavbu správce oblasti: Ishar - monty, Cyprona - Valerie (zkus třeba SZ na fóru); pokud je neseženeš nebo pokud je to mimo tyhle oblasti, zkus místo toho leda někoho z RT; pak se budete muset dohodnout na stavbě plotu/zřízení nájmu a regionu, podmínkách financování stavby a nájmu.

Ta druhá varianta je podstatně zdlouhavější - musí se udělat stavba do patche a všechno vykomunikovat.
Mohu vědět proč jsem dostal ban?

ano shodil jsem server ale ..

1 pokus .. nebyl jsem si vubec jisty zda jsem to byl, tak jsem činost provedl znovu
2 pokus ..ujistil jsem se a hned jsem to napsal na forum

To je zas jednani jak pojd na me zboku .. aneb udelame si rozbor jednáni na MW .. tohle je řiť ... konec rozboru
Zabanoval jsem te ja. Coz uz vis a vedels, kdyz jsi tohle psal.
Zabanoval jsem te na pul hodiny, abys zbytecne neshazoval server dokud jsem chybu neupravil.
Uz jsem to opravil a ban mas zrusenej, takze kopes rukama nohama zbytecne... *dal mu facku*
Pro ostatni:
Pokud to posledni vec napise, ze Prirodni katastrofa znicila svet, tak nemusite pad opakovat. Z crash logu presne vime kde je problem, abychom ho opravili.
Jistě hlavně jak ani nevíme, že jsme to udělali, neb se jednalo o běžnou aktivitu Wink

Dejme mu ban, jen tak for fun..
Jé, bude flame a já tu nejsem? Biggrin
Biosek tě jen potřeboval na chvíli odstavit než opraví chybu, nevěděl, jestli to třeba nezkusíš i potřetí, někteří by to dost možná zkusili.. Nebylo to for fun ani za prohřešek, ale čistě technický řešení do opravy chyby.
Uznávám, že ban na MW může být hodně nepěkná zkušenost. Za způsobenou újmu se omlouváme.
Asi je divné, stěžovat si, když jsem si po půl roce vrátil do hry, ale... Není možné, aby mi z domu zmizela jedna skříň s osobními věcmi? měl jsem tam šaty a tak podobně. V této době dost nedostatkové zboží. Chtěl bych se zeptat, jestli by se nedala dohledat. Díky.
Kdes bydlel? Souřadnice?
Kdy tě to vystěhovalo, nevíš?
Bylo mezi těma věcma něco co by se dalo snadno dohledat (myslím tím, že krátký kalhoty se hledaj třeba hůř než róba pojmenovaná "Vítěz turnaje v pojídání knedlíků")?
Nemáš ve skladu daný oblasti pytel s vystěhovanýma věcma?
Bydlel jsem a znovu i bydlím na souřadnicích 1127 2000 23. Skříň byla ve druhém patře 1124 1998 44. Vše zůstalo na svém místě, jen tato skříň i s věcmi zmizela. Sklad jsem prohledával.
Nechci zbytečně přidělávat starosti a nebylo v ní nic nenahraditelného, takže kdyby s tím bylo moc práce, tak se na to vykašli Smile I tak děkuju. Jen jsem celý den prohledával dům, jestli jsem ty věci nepřestěhoval, ale nikde jsem je nenašel.
Pokud jde o vystěhování... myslím, že tam něco nefunguje. Nehrál jsem víc, jak půl roku takže jsem měl mít propadlý nájem u všech tří postav, ale všem jejich bydlení zůstalo i přes nezaplacené nájemní období.
Bohužel jsem nic nenašel - v pokladně města to není. Ale pokud nedošlo k vystěhování, tak to mělo zůstat na místě všechno. Bohužel ale bez něčeho co by se dalo ve světě snadno vyhledat to už asi nenajdeme.
Teď ještě proč nedošlo k vypršení těch nájmů.. Smile
(15.05.2016 v 14:29)Whitey napsal(a): [ -> ]@Kaschim: Nalezená stopa se určuje vždy náhodně. Pokud chceš hledat to co ještě neznáš, tak se pouze automaticky přeskakují nalezené stopy toho co znáš a hledáš dál.

Dala som hladať neznáme stopy, začalo mi to stopovať mačku na ďalší pokus fretku a zase mačku = všetky mnou známe tvory, hra nič nepreskakovala.
Pri zmačknutí tlačítka 'Hledat neznámou stopu" mi hra napíše "Začínaš hledat jakékoliv stopy".
(09.07.2016 v 15:49)Aneroth napsal(a): [ -> ]
(15.05.2016 v 14:29)Whitey napsal(a): [ -> ]@Kaschim: Nalezená stopa se určuje vždy náhodně. Pokud chceš hledat to co ještě neznáš, tak se pouze automaticky přeskakují nalezené stopy toho co znáš a hledáš dál.

Dala som hladať neznáme stopy, začalo mi to stopovať mačku na ďalší pokus fretku a zase mačku = všetky mnou známe tvory, hra nič nepreskakovala.
Pri zmačknutí tlačítka 'Hledat neznámou stopu" mi hra napíše "Začínaš hledat jakékoliv stopy".

Das "hledat neznamou stopu" zacnes hladat akukolvek stopu ... prvu co najdes ti vypise ked ju uz poznas ,ked chces hladat novu stopu das znovu stopovat a pokracujes dokial nenarazis na "neznamu stopu" ked vystopujes tu pribudne ti zviera ktore vystopujes do znamych
Koukal jsem na to, před nějakou dobou. Myslím si že tam je chybný popisek tlačítka, ne chybná funkce.
To tlačítko je opakem hledání konkrétní stopy, vybrané ze seznamu.
Myslím že správný název by měl být "Hledat nějakou stopu", nebo jen "Hledat stopu".
Jakákoliv přeskakovací skripta by dělala to samé co uděláte teď - přerušíte stopování a dáte nové.
(09.07.2016 v 19:19)Phcko napsal(a): [ -> ]Das "hledat neznamou stopu" zacnes hladat akukolvek stopu ... prvu co najdes ti vypise ked ju uz poznas ,ked chces hladat novu stopu das znovu stopovat a pokracujes dokial nenarazis na "neznamu stopu" ked vystopujes tu pribudne ti zviera ktore vystopujes do znamych

Vyzerám ako úplný debil?Biggrin

To Whitey: Som sa totiž snažila včera nájsť nejaké nové stopy ale vždy mi to hneď na začiatku nájde mačku, fretku, králika, krysu.

Edit: Očividne to je spôsobené regionom, asi som v danom už vystopovala skoro všetko Biggrin
Některé stopy se hledají lépe, jiné hůře.
Teď plácnu od oka, ale provede se hod 0-100 a 0-50 je zajíc, 51-80 kočka, 81-99 kůň, 100 medvěd.
Když se spustí hledání stopy tak to náhodně zvolí stopu a pak to otestuje jestli se jí podařilo určit.
Jak do knihy vlozim prazdnej svitek? :/
Přetažením na knihu?
To nic nedela. Mam 20 pisemnictvi.
Co se koukam do script tak to asi neni nascripteny.